Kerimcan: Muhafazakarım

Kerimcan: Muhafazakarım
Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, takipçilerinin "oruç tutuyor musun?" sorusuna arkadaşıyla birlikte iftarı beklerken çektiği video cevap verdi.

Sosyal medya platformlarından paylaştığı fotoğraflar ve videolarla şöhreti yakalayan Kerimcan Durmaz, son paylaştığı videoda "oruç tutuyor musun?" diye soranlara dolaylı yoldan cevap verdi.

"SON İKİ SAATTİR KARNIM ACIKTI"

Bir arkadaşıyla iftar açmak için gittiği mekandan video paylaşan Kerimcan, "Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. Biz de Mustafa ile iftara geldik. 17 dakika kaldı. Bugün hiçbir problem yaşamadım. Ama son iki saattir karnım acıktı. Allah gerçekten sabrını veriyor. Herkesin tuttuğu oruçlar kabul olsun" ifadelerine yer verdi.

bbbb7bi.jpg

"MUHAFAZAKARIM"

Kerimcan Durmaz, daha önce yapmış olduğu bir açıklamada "Muhafazakarım, Kuran okuyup namaz kılıyorum, gerçek hayatımı yansıtsam yer yerinden oynar" şeklinde konuşmuştu.

Kerimcan, iftar sofrasında çekilen fotoğrafını, "Ramazan ayının ilk iftarı en sevdiğim abimle. Herkesin tuttuğu oruçlar kabul olsun inşallah. Hayırlı ramazanlar" notuyla paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum