Hain Öksüz'le ilgili bomba iddia! ABD konsolosluğu aranabilse..

Hain Öksüz'le ilgili bomba iddia! ABD konsolosluğu aranabilse..
AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, firari FETÖ'cü Adil Öksüz ile ilgili olarak çarpıcı bir iddia ortaya attı.

FETÖ ile ilgili sıra dışı sözlerle gündeme gelen AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Akşam Gazetesi’nden Pınar Işık Ardor’a konuştu.

Tayyar, Adil Öksüz için ABD Konsolosluğu aranmalı derken, CHP liderinin FETÖ'nün elinde rehin tutulduğunu ifade etti.

İşte o röportajın ilgili kısmı:

ÖKSÜZ ABD KONSOLOSLUĞU’NDA OLABİLİR..ORASI ARANABİLSE!

-Adil Öksüz’ün nerede olduğuna dair fikriniz var mı?

Birincisi öldürülmüş, infaz edilmiş olabilir. İki yurt dışına kaçırılmış olabilir. Üçüncüsü de Türkiye’de güvenli bir bölgede saklanıyor olabilir. Güvenli bölge neresi diye sorulduğunda da bir konsoloslukta, bir ülkenin mahrem karargahında saklanıyor olabilir eğer infaz edilmediyse kaçmadıysa. Çünkü Türkiye’de rastgele bir yerde saklanmaları da çok zor. Amerikan Konsolosluğuyla bir irtibattan söz edildi işte aslında imkan olsa da bir Amerikan konsolosluğuna bakılabilse...

-Yani Akın Öztürk Amerikan Konsolosluğu içinde mi diyorsunuz?

Bu bir ihtimal. Bu konuda şüphe var. Şüpheleri gidermek için Amerikan konsolosluğunda bir arama yapılsa aslında fena olmaz. Polise istihbaratçılara kapıyı açmayabilirler ama bir heyet oluşturulur ve onların da onaylayacağı bir heyet oluşturup konsoloslukta inceleme yapılabilir aslında.

CHP LİDERİ FETÖ’NÜN ELİNDE REHİN

-ByLock kullanmayıp kripto olanlar olabilir mi?

Cumhurbaşkanımız aynı zamanda Genel Başkanımız bunu tespit edecekler ve gereğini yapacaklar. Sadece vekil olarak değil belediye başkanı, il başkanı ya da meclis üyesi yani partinin farklı kademelerinde görev yapan kim varsa FETÖ ile irtibatlı bunların mutlaka temizlenmesi gerekir.  Ama şunu söyleyeyim. AK Parti diğer siyasi partilere göre daha steril bir parti.  Bu yapının FETÖ şekline evrildiği  terörize olduğu 17 Aralık’tan sonra sistemi filtre etmeye başladı. Biz 17 Aralık’tan sonra bir belediye başkanlığı seçimi iki milletvekilliği seçimi yaşadık ve bu seçimlerde ciddi bir eleme yapıldı. Ancak muhalefet partileri  AK Parti düşmanlığında birleştikleri için 17 Aralık’a kadar karşı çıktıkları bu yapıyla  bilerek ve isteyerek iş birliği yaptılar. FETÖ özellikle 17 Aralık’tan sonra hızlı bir şekilde CHP, MHP, BBP ve SP’ye sızmaya başladı. Özellikle  CHP’ye.  Şimdi MHP, Akşener vakası yaşanıncaya kadar FETÖ’nün MHP’yi ele geçirme planını çok kavrayamadı. Meral Akşener ile beraber uyandı ciddi bir tavır koydu ve şu anda hem genel merkezi  hem teşkilatları hızlı bir şekilde ayıklıyorlar ve doğru bir iş yapıyorlar.  CHP ise hala kıvranıyor.  Ben CHP Genel Başkanı’nın  FETÖ’nün elinde rehin olduğunu düşünüyorum. Mutlaka CHP’nin de FETÖ işgalinden kurtarılması gerekir.

Nasıl bir rehinlik bu açar mısınız?

ÇOK SAYIDA ŞANTAJ DOSYASI OLABİLİR

Baykal bir kaset kumpasıyla al aşağı edilirken yerine Kılıçdaroğlu getirildi. Kılıçdaroğlu,  Baykal’ı deviren bu yapı birlikte hareket etmiş olabilir. Dolayısıyla  koltuğu borçlu olduğu bu yapıya  doğrudan tavır almakta zorlanabilir. Bizim  bilmediğimiz çok sayıda Kılıçdaroğlu aleyhinde tehdit ve şantaj  dosyaları da olabilir. Dolayısıyla Kılıçdaroğlu onların argümanlarıyla siyaset üretmeye çalışıyor. Ve ondan bir türlü kurtulamıyor. Aslında bütün herkesin   Kemal Bey’i sahiplenerek CHP’de bir temizliğe girişilmesine destek vermesi gerekir

-Kılıçdaroğlu’na göre ByLock kullanan siyasiler var hatta bir listeden bahsediyor

FETÖ’NÜN SİYASİ AYAĞI CHP’DE ARANMALI

Açıklaması lazım. Açıklayamıyor, açıklayamaz da zaten. Eğer bir FETÖ’cü listesi çıkarsa CHP bunun  altında kalır. 17 Aralık’tan sonra Mahmut Tanal  Bank Asya’ya para yatırdı . Tanal hakkında FETÖ ile irtibatı iddiasıyla  bir fezleke hazırlanması gerekir.  Bugün  17 Aralık’tan sonra FETÖ’ye sahip çıkan vekillerle ilgili işlem yapılsa başta Kılıçdaroğlu olmak üzere 20-30 CHP’li vekil yargı önünde hesap vermek zorunda kalır. Şimdi CHP açısından problem  bu yapının terörize olduğu andan itibaren bunlarla iş birliğine girmesidir. Ekrem dumanlı, Hidayet Karaca’yı polis almaya gittiğinde CHP’li vekiller önlerine set çekti. Kanaltürk, Bugün’e operasyon yapıldığında CHP’li vekilleri gitti duvar oldular. Bu FETÖ’yü sahiplenmek onlarla iş birliği yapmak değil de nedir? Dolayısıyla FETÖ’nün siyasi ayağı aranacaksa ilk sırada CHP gelir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.