Yeni kabineyle ilgili son kulisler

Yeni kabineyle ilgili son kulisler
AK Parti'yi 2019'a hazırlayacak MYK'nın 'genç' ve 'aktif' bir yönetim olması beklenirken, kabinede de 5-6 isimlik revizyon beklentisi konuşuluyor.

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde 11:00'da toplanacak Bakanlar Kurulu'na başkanlık edecek, partisinin genel merkezinde AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Toplantısı'na katılacak, Bakanlar Kurulu üyeleri, MKYK üyeleri ve Grup Başkanvekilleri ile iftarda bir araya gelecek.

MKYK ÖNCESİNDE BAKANLAR KURULU

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık edeceği MKYK öncesinde Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında Bakanlar Kurulu gerçekleşecek.

BAKANLAR KURULU'NUN 'VEDA' TOPLANTISI

AK Parti kulislerinde MYK’nın değişimi ile eş zamanlı olarak kabine revizyonu da bekleniyor.

Binali Yıldırım başkanlığında bugün saat 11:00’da MKYK öncesinde toplanacak olan Bakanlar Kurulu’nun da bir "veda" toplantısı olacağı yorumları da yapılıyor.

TOPLANTILARIN ARDINDAN KABİNE İÇİN BİR ARAYA GELEBİLİRLE

MKYK’nın ardından bir araya gelecek olan Erdoğan ile Yıldırım’ın kabine değişikliğini ele alacağı ve son kararı burada verecekleri ifade ediliyor.

4 BAKANIN YERİ SAĞLAM

Kulislerde Erdoğan’ın, Yıldırım’ın yanı sıra MKYK’sında yer verdiği kabine üyeleri Bekir Bozdağ, Berat Albayrak, Nurettin Canikli, Süleyman Soylu’nun kabinedeki yerlerinin sağlam olduğu yorumları yapılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.