Bu acıya kalp dayanmaz

Bu acıya kalp dayanmaz
Sincan Fatih Mahallesi'nde yaşayan 4 çocuklu Celil ve Nedime Uslanmaz çifti, 2005’te okulda kalp krizi geçiren kızları Sema’yı kaybetti. Aile, bu olaydan 9 yıl sonra da yine kalp krizi sonucu diğer kızları Melike’yi toprağa verdi.

İki kızlarını kaybeden Celil ve Nedime Uslanmaz çifti, 2015’te bir şok daha yaşadı, 17 yaşındaki Fatma ve 7 yaşındaki Eyüp'e de ‘kalp hastalığı’ teşhisi konuldu. Aile, geride kalan iki çocuğunu da aynı sebepten ötürü kaybetmekten korkarken, yardım isteyen işçi emeklisi 52 yaşındaki baba Celil Uslanmaz, şunları söyledi:

MAAŞIM BELLİ, YETİŞTİREMİYORUM

“Doktor, ‘korkacak bir şey yok ama sürekli gözetim altında olacak’ dedi. Şu anda ilaç kullanıyorlar. Hastaneye gidip gelmek sıkıntı benim için. Aldığım maaş belli, yetiştiremiyorum. Komşularımdan alıp gidiyorum hastaneye. Çalışacağım ama yedi defa belimden ameliyat oldum, çalışamıyorum. Çaresiz kaldım artık. Büyük kızım var, üzülüyor. Üzülünce ‘kalbim acıyor’ diyor. Korkuyorum artık, benim yerimde kim olsa korkar. Korkuyla yaşıyorum. Gücüm yok eve bir şey alamıyorum, çocuklar üzülüyorlar. Destek istiyorum.” 

ABLAM GİBİ BEN DE ÖLECEĞİM

Anne Nedime Uslanmaz ise korkuyla yaşadıklarını belirterek, "Kızım devamlı ağlıyor, 'ablam gibi ben de öleceğim' diyor. Üzülüyorum, destek bekliyorum. Hastaneye götürmekte zorluk yaşıyoruz. Komşuların yardımıyla geçiniyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.