AK Parti teşkilatlarının tamamı değişecek!

AK Parti teşkilatlarının tamamı değişecek!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında bugün yaptığı konuşmada partinin tüm il, ilçe ve belde teşkilatlarında değişiklik yapılacağını açıkladı.

AK Parti'de 2. Erdoğan döneminin başlamasıyla parti içinde en çok konuşulan konu teşkilatlarda değişiklik olup olmayacağıydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti grup toplantısında bugün yaptığı konuşmada tartışmalara noktayı koydu ve tüm teşkilatlarda değişiklik sinyalini verdi hem de il, ilçe, belde ayrımı yapmadan. 

Erdoğan, "Ortada bir metal yorgunluğu var bunu aşmamız lazım" dedi ve ekledi:

"İl, ilçe ve belde teşkilatlarımızın tamamını güncelleyeceğiz, yeniden gözden geçireceğiz."

Erdoğan'ın açıklamalarının detayları şöyle:

180 GÜNLÜK EYLEM PLANI

Tüm bakanlıklarımızdan 180 günlük eylem planı istedim. 2019 seçimlerine kadar çalışmaları yürütecek bir eylem planı oluşturacağız. Buna ilave olarak 2035 yılını hedef alan bir çalışmaya daha başladık. Yeni Türkiye'nin inşasında omurga görevini yine sizler üstleneceksiniz. 3 Kasım 2019 seçimleriyle birlikte yürürlüğe girecek yeni yönetim sistemi için çok sayıda uyum yasası çıkarılması gerekiyor. Meclis'teki yoğun mesainizi biliyorum ama seçim bölgelerindeki vatandaşlarımızın gönlünü kazanabilecek çalışmaları da yürütebileceğinizi biliyorum. Ramazan ve Kurban bayramlarını çok iyi değerlendirmeliyiz.

"BAŞARI ÇITASI YÜKSELDİ"

Ciddi bir rakibimiz olmadığı için projeler konusunda kendimizle yarışıyoruz. Başarı çıtasını daha da yukarılara taşımalıyız. 16 Nisan'da kabul edilen anayasa değişikliğiyle başarı çıtası yüzde 50 artı 1'e çıktı. 2011 ve 1 Kasım'da aldığımız tarihimizin en yüksek oy oranları bile artık yeterli değil. Her ikisinde de yüzde 50'nin üzerine çıkmadan arzu ettiğimiz gibi bir hizmet veremeyiz. Sandıkta yüzde 50'nin üzerine çıkmak için milletimizin her ferdini kucaklamalıyız.

"TEŞKİLATLAR TAMAMEN YENİLENECEK"

İlçe ve belde teşkilatlarımızın tamamını güncelleyeceğiz, yeniden gözden geçireceğiz. Ortada bir metal yorgunluğu var bunu aşmamız lazım. Çok daha gayretkeş ekiplerle 2019'a hazırlanmamız gerekiyor. İlgili birimlerimiz yoğun bir çalışma içerisinde bu çalışmaları yapması gerekiyor. Ben sizlere güveniyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.