Fikret Orman: Takımı çekeriz...

Fikret Orman: Takımı çekeriz...
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Anodolu Efes'in sahayı terkedip tekrar dönmesi ve bunun karşılığında TBF'nin verdiği cezalara tepkisini dile getirdi.

1903 Kara Kartallar Derneğinin verdiği iftar davetine katılan Fikret Orman burada yaptığı konuşmada Bakarsınız yarın takımımızı sahadan 2-3 defa çekeriz.Artık moda olmuş, ceza  yokmuş ifadesini kullandı.

Başkanlığını kongre üyesi Cengiz Sarıkaya'nın yaptığı 1903 Kara Kartallar Derneğinin düzenlediği iftara Fikret Orman'ın yanısıra, Ahmet Ürkmezgil, Metin Albayrak, Şafak Mahmut Yazıcıoğlu eski sporcular ve kongre üyeleri katıldı.

100 MİLYON TARAFTARA ULAŞMALIYIZ

Başkan Fikret Orman davetlilere hitaben yaptığı konuşmada, 100 milyon taraftara ulaşmaları gerektiğini söyleyerek, Bizim bir tek işimiz var, o da Beşiktaşlıları mutlu etmek. Olabildiğince fazla kişiye dokunabilmek ve bizim yaşadığımız sevgiyi insanlara da aktarmak derdindeyiz. İyi bir gidişatımız var ama yeterli değil. Daha hızlı büyümemiz, daha çok iş yapmamız lazım. İşlerimizden bir tanesi de; 100 milyon Beşiktaşlıya ulaşmak. Türkiye'de zaten 80 milyon insan var. Yurt dışındakilerle beraber 90 milyon olur. Bunların hepsini Beşiktaşlı yapsak yine 100 milyona ulaşamıyoruz. Ama dünya çok büyük bir coğrafya. İlk tohumunu Kerkük'te attık. Yavaş yavaş diğer ülkelerde de Beşiktaşlı sayısını arttırmamız lazım. Bu, bizim bir dünya kulübü olduğumuzun göstergesi olacaktır.  Geldiğimizden bu yana dünyanın her yerinde örgütlenmeye çalıştık. Hemen hemen her yerde derneklerimiz var. Tek amacımız da; Beşiktaş'ı iyi şekilde temsil etmek. Bu bir tek bize düşen görev değil. Beşiktaşlı olan herkesin üstlenmesi görevlerden biri. Bir yerden sonra hem zamanımız hem de gücümüz yetmiyor.

İlk 3 sene bizden bir şey demeyin diye konuşmuştum. Stadımızı yaptık ve taraftarımızın da profili değişti. Artık olaylar olmuyor, küfür edilmiyor. Zamanında kimse bilet almasın, maçlarımıza gelinmesin diye kampanyalar yapıldı. O zaman maçlara gelenler bize bağırmak için geliyorlardı. Ama hiç kimseye taviz vermedik. Bugüne gelene kadar da çok büyük mücadele ettik. Süleyman abiden sonra bu konu üzerinde duran en çok biz olduk. Beşiktaş tapulu malımız değil. Bazen sertleştiğimiz de oluyor ama her şeyi Beşiktaş için yapıyoruz dedi.

BAKARSINIZ YARIN TAKIMIMIZI SAHADAN 2-3 DEFA ÇEKERİZ.ARTIK MODA OLMUŞ, CEZA  YOKMUŞ

Anadolu Efes ile oynayacakları maça da değinen Orman, Yarın da basket maçımız var. Bakarsınız takımımızı sahadan 2-3 defa çekeriz. Artık moda olmuş, ceza almıyormuş. Biz de sahaya bir gireriz bir çıkarız. Yarın bütün taraftarlarımızı maça bekliyorum. İnşallah finali görürüz. Finalde de hayırlısı olur inşallah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.