Fatih Terim Milli Takımdan Atılıyor

Fatih Terim Milli Takımdan Atılıyor
Arda Turan'ın gerçekleştirdiği benzer bir saldırıyı 1977 yılında Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in de gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

Tüm Türkiye Arda Turan'ın gerçekleştirdiği saldırıyı konuşurken benzer bir saldırının Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim tarafındanda gerçekleştirildiği ortaya çıktı.

1977 yılında Milli Takım forması giyen Fatih Terim gittiği gece kulübünde bir polis müfettişine saldırdı. Olay büyük tepki çekti.

Ertesi gün yayınlanan gazeteler ise Terim'e oldukça tepkiliydi, gazeteler milli takım pavyon fedaisine terk edilemez başlıkları atarak Fatih Terim'i sert sözlerle eleştirdi.

Dönemin Milli takım Teknik Direktörü Metin Türel de Fatih Terim'in saldırısından sonra yaptığı açıklamada Malta kadrosunu açıklarken 'Olaydan haberim yoktu. Şimdi tekrar bir karar vereceğim ve bu karar Terim'in lehine olmayacak.' demişti.

4-009.jpeg

Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim İskeçe, Fatih Terim gibi milli takım formasını giymiş ve halen de giyen bir futbolcunun bu tip olaylara karışmış olmasının çok üzücü olduğunu söylemişti...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.