Aylardır aranıyordu çatışmada ortaya çıktı

Aylardır aranıyordu çatışmada ortaya çıktı
Kız kardeşi Ceylan Timuroğlu’nu öldürmekten aranırken, bir işadamının evini ve ofisini kurşunladığı belirlenen Erhan Timuroğlu, bu kez Kadıköy’de bir galeride çatışmaya girdi.

Sultanbeyli’de özel bir bankada çalışan ve ailesiyle birlikte kalan 24 yaşındaki Ceylan Timuroğlu, Ataşehir Feratpaşa Mahallesi’ndeki evine gelen ağabeyi Erhan Timuroğlu (38) tarafından geçtiğimiz şubat ayı sonunda tabancayla öldürüldü. Erhan Timuroğlu’nun, kızkardeşi Ceylan Timuroğlu’nun sevgilisi olduğu iddia edilen Bekir Teker’le sinemaya gittiği için öldürdüğü öne sürüldü. Ancak Bekir Teker, daha sonra yaptığı açıklamada, Ceylan Timuroğlu’nun sevgilisi olmadığını, olay günü de sinemaya gitmediğini açıkladı.

Danıştay saldırısı ve Cumhuriyet Gazetesi’ne el bombalı saldırı sanığı Erhan Timuroğlu, her yerde aranırken geçtiğimiz mayıs ayında bir işadamından 200 bin dolar haraç almak için silahla ofisine giderek tehdit ettiği, işadamı reddedince evini ve işyerini kurşunladığı ortaya çıktı.

Polis, Erhan Timuroğlu’nu iki olaydan her yerde ararken, bu kez Kadıköy’de ortaya çıktı. Akşam 17.00 sıralarında Kadıköy’de bir galeride kaleşnikofların da kullanıldığı çatışma çıktı. Çatışmada çok sayıda mermi ateşlenirken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Polis kısa sürede olay yerine gitti. İnceleme yaptı. Kamera görüntüleri toplandı. Galeriye kaleşnikoflarla saldıran grubun içinde Erhan Timuroğlu'nan da olduğu belirlendi. Polis, aylardır aradığı ancak bulamadığı Erhan Timuroğlu’nu yakalamak için çalışma yürütürken, saldırının Bekir Teker’e yönelik yapıldığı öne sürüldü. Ancak polis bu iddiayla ilgili bir bulgu bulunmadığını,bu iddianın da araştırıldığını bildirdi.

Hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.