Müslüm Gürses'in eşi: 12 yaşında tecavüze uğradım

Müslüm Gürses'in eşi: 12 yaşında tecavüze uğradım
2013 yılında vefat eden sanatçı Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur, verdiği bir röportajda hayatıyla ilgili sarsıcı açıklamalarda bulundu.

Arabesk müziğin sevilen ismi Müslüm Gürses'in  eşi Muhterem Nur, hakkındaki gerçekleri 'Ömrümce Ağladım' kitabında anlattı.

Muhterem Nur, 12 yaşında tecavüze, 14 yaşında enişte tacizine uğradığını söyleyerek yaşadığı acıları ilk kez paylaştı.

"SAKLAMBAÇ OYNUYORDUK DÖNDÜĞÜMDE ARKAMDA DEV GİBİ BİR ADAM VARDI"

Asıl adı Olga olan, Muhterem Nur, 12 yaşında yaşadığı olayı şöyle anlattı:

"Çocuktuk mahallede saklambaç oynuyorduk. Ben "1-2-3…" diye saydım Bir sessizlik oldu. Yavaşça arkama döndüm. Karşımda dev gibi bir adam gördüm. Tam bağıracakken, yüzüme sert bir tokat indirdi. Elleriyle ağzımı kapattı. Ne kadar çırpınsam da fayda etmedi. Henüz 12 yaşındaydım ve tecavüze uğradım. Balat hastanesinde gözümü açtım. Beni gecekonduları için toprak almaya gelen kadınlar bulmuş. Bir bakıyorlar, iki tane ayak, belden aşağı bir çocuk. Bayılmışım, herhalde kafamı taşa vurmuşum. Kendime geldiğimde çok utandım. Okula gidemedim."

"ENİŞTEM TECAVÜZE KALKIŞTI, ANNEM YAKALADI" 

Yaşamak zorunda kaldığı iğrenç olayın ardından tüm erkeklerden nefret ettiğini söyleyen Muhterem Nur, bir de kaldığı teyzesinin eşinin tacizine uğramış.

Muhterem Nur, "Sürekli teyzem gittikten sonra eniştem bana edep yerini gösteriyordu. Tecavüze kalkıştı ama annem yakaladı ve onu dışarı attı" dedi.

"MÜSLÜM GÜRSES İLE GEÇEN HER GÜNÜM GÜZELDİ" 

Yaşadığı acıları anlatan Muhterem Nur'a "Siz hiç mutlu oldunuz mu?" diye sorulunca, "Tabii. Müslüm ile geçen her günüm güzeldi" dedi.

Müslüm Gürses'ten de şiddet gören Nur, yaşadığı o anları da şöyle anlattı:

''İçtiğinde evet. Kaburgalarımı kırıyor, saçlarımı eline doluyor. Ama sonra kendine gelince çok üzülüyordu. "Elim kırılsaydı yapmasaydım" diyordu. O, "Elim kırılsın" dediğinde benim içim sızlıyordu. "Olsun" diyordum, "Kafamı gözümü de kırsa ben bunu düzelteceğim!" Öfkesini, o acı şarkılar eşliğinde içtiği içkinin nedenini anlıyordum. Müslüm'ün hikâyesi dramatikti. Ben onu bırakmayacaktım.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.