Erdoğan’ın medyaya verdiği iftara Milli’den çarpıcı yorum

Erdoğan’ın medyaya verdiği iftara Milli’den çarpıcı yorum
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Huber Köşkü’nde medya patronları, yöneticileri ve yazarlara verdiği iftar yemeğinin menüsüne Milli Görüş’ten dikkat çeken bir yorum geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul’da; Huber Köşkü’nde medya patronları, yöneticileri ve yazarlara verdiği iftar yemeğinin menüsüne Milli Görüş’ten dikkat çeken bir yorum geldi.

Milli Görüş yayın organı Milli Gazete’den Ahmet Yavuz, yemeğe katılan Ankara Temsilcileri Mustafa Yılmaz’ın izlenimlerini köşesine taşıdı.

Yavuz “Jülyen sebze, düşes patates nedir! Koy bir analı-kızlı… Ver arkasından fırın güveci… Ortaya da çoban salata… Jülyen üzülür, düşes bozulur diye iftar yapamıyor insan” diye yazdı.

Ahmet Yavuz’un köşesinin ilgili bölümü şöyle:

Huber Köşkü'nde düşes patatesli iftar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen Cumartesi,  medya temsilcilerine iftar verdi. Davetliler arasında, Genel Yayın Yönetmenimiz Mustafa Kurdaş ve Ankara Temsilcimiz Mustafa Yılmaz da vardı. 

1-111.gif

İşte Ankara temsilcimizin iftar notları:

KÖŞKÜN ADI: Köşk Osmanlı’nın en büyük silah tüccarı Huber kardeşler tarafından yaptırılmış.  O günden bu yana çok el değiştirmiş ama adı hep Huber Köşkü olarak kalmış. 

KÖŞK’ÜN YERİ: Solunuza dönünce deniz, sağınıza dönünce orman kokusu alıyorsunuz. Solunuza dönünce martı, sağınıza dönünce kınalı keklik görüyorsunuz... O kadar yani!

KİMLER VARDI: Aydın Doğan, Ferit Şahenk, Turgay Ciner, Serhat Albayrak, Fatih Altaylı, Murat Bardakçı, Rasim Ozan, Hande Fırat, Hilal Kaplan, Pelin Çift, Mehmet Acet, Okan Müderrisoğlu, genel yayın yönetmenleri, Ankara temsilcileri, televizyon habercileri… Hemen herkes ordaydı. 

KİMLER YOKTU: Cumhuriyet yoktu, Sözcü yoktu, Yeni Asya yoktu, Aydınlık yoktu… Mesela Mehtap Yılmaz bile vardı ama Ahmet Hakan yoktu.*

NE YEDİK: Süleymaniye çorba, pastırmalı paçanga böreği, jülyen sebze, düşes patates, arroz pilav eşliğinde dana feriyaki! (Adını ben de ilk kez duydum)

NE İÇTİK: Demirhindi şerbeti.

NE ALDIK: Recep Tayyip Erdoğan imzalı bir kalem ve Küresel Barış Vizyonu isimli kitap. (Oysa beklenti kravattı)

NE HİSSETTİK 1: Vezir parmağı, dilber dudağı tamam da, jülyen sebze, düşes patates nedir! Koy bir analı-kızlı… Ver arkasından fırın güveci… Ortaya da çoban salata… Jülyen üzülür, düşes bozulur diye iftar yapamıyor insan. 

NE HİSSETTİK 2: Ah be kardeşim… Görüyorsunuz değil mi; kimleeer kimlerle beraber…”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum