Lise öğrencisi 1 milyonluk soruda

Lise öğrencisi 1 milyonluk soruda
Murat Yıldırım'ın sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster'de sezon finalinin yapıldığı gece program tarihinde ikinci defa bir yarışmacı 1 milyon lira değerindeki soruyu görmeye hak kazandı.

Galatasaray Lisesi son sınıf öğrencisi Çağdaş İrfan Yıldırım 125 bin TL'lik soruda telefonla joker hakkını kullandı.

Çağdaş'ın jokeri "Paul McCartney, The Beatles'in "A Day in The Life" şarkısının sonuna yerleştirdiği sesin sadece hangi hayvan tarafından duyulabileceğini söylemiştir?" sorusuna 'Fare' yanıtını verdi.

Buna rağmen kendi hafızasına güvenmeyi tercih eden Çağdaş İrfan Yıldırım, 'Köpek' cevabını vererek, 250 bin TL'lik soruya geçmeye hak kazandı.

"BİR KIZ BANA EMMİ DEDİ NEYLEYİM"

Çağdaş İrfan Yıldırım 250 bin TL değerindeki, "Bir kız bana emmi dedi neyleyim" sözü hangi halk ozanına aittir?" sorusuna da doğru cevap verdi.

Sorunun şıkları arasında, Ercişli Emrah, Dadaoğlu, Aşık Daimi ve Karacoğlan vardı. Yarışmacı d şıkkı olan 'Karacaoğlan' doğru yanıtı ile, 1 milyon lira değerindeki soruya ulaştı.

Ancak tam bu esnada yarışamanın süresi doldu ve Çağdaş programdan ayrıldı.

İzleyiciler 1 milyon TL değerindeki soruyu yeni yayın döneminde görebilecekler.

DÜNYANIN SEÇKİN ÜNİVERSİTESİNDEN TEKLİF ALDI

19 yaşındaki Çağdaş İrfan Yıldırım, Galatasaray Lisesi son sınıf öğrencisi. Sorbonne Üniversitesi’nden kabul alan Çağdaş, Fransa'da alacağı eğitime katkı sağlamak için adına Kim Milyoner Olmak İster2e katıldı.

OKUMAK İÇİN YARŞMAYA KATILDI

Anne ve babası ayrı olan Çağdaş İrfan Yıldırım Çağdaş İrfan Yıldırım, annesi ile yaşıyor. Dünyanın seçkin üniversileri arasında yer alan Sorbonne'dan davet alan Çağdaş, okula gitmek için yeterli maddi güçlerinin olmadığını ve yarışmay abu nedenle katıldığını söyledi.

MURAT YILDIRIM SEVİNCİ PAYLAŞTI

Çağdaş İrfan Yıldırım'ın 1 Milyon TL'lik soruyu görmeye hak kazanması stüdyodaki herkesi çok mutlu etti. Başarıyı büyük bir sevinçle karşlayan Murat Yıldırım, Çağdaş'a 'Benim bir erkek kardeşim yok ama olsa senin gibi olmasını isterdim' diyerek coşkuya ortak oldu.

Galatasaray Lisesi son sınıf öğrencisi Çağdaş İrfan Yıldırım isimli yarışmacı 1 milyon lira değerindeki soruyu görmeye hak kazandı. Ancak tam bu esnada yarışamanın süresi doldu ve Çağdaş programdan ayrıldı. İzleyiciler 1 milyon TL değerindeki soruyu yeni yayın döneminde görebilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.