Bonzai’nin ana kaynağı FETÖ mü?

Bonzai’nin ana kaynağı FETÖ mü?
Bonzai denen illet uyuşturucunun yaygınlaşmasının ve kolaylıkla elde edilmesinin ana kaynağı FETÖ mü? Yeni Şafak’tan Hasan Öztürk “FETÖ’nün polis kanadı bu illeti şehirlerde özellikle İstanbul’da yaygınlaştırmıştır” dedi.

Yeni Şafak yazarı Hasan Öztürk, son aylarda daha sık gündeme gelen bonzai vakalarıyla ilgili çok çarpıcı bir iddiada bulunarak, “Bonzai denen illet uyuşturucunun yaygınlaşmasının ve kolaylıkla elde edilmesinin ana kaynağı FETÖ’dür” dedi.

Hasan Öztürk, bugünkü Yeni Şafak’taki yazısında, FETÖ’nün polis kanadının bu illeti şehirlerde özellikle İstanbul’da yaygınlaştırdığını belirtti.

Öztürk’ün yazısı şöyle:  “Bonzai denen illet uyuşturucunun yaygınlaşmasının ve kolaylıkla elde edilmesinin ana kaynağı FETÖ’dür. FETÖ’nün polis kanadı bu illeti şehirlerde özellikle İstanbul’da yaygınlaştırmıştır. Ailelerin, duyarlı insanların çabaları uzunca bir süre görmezden gelinmiştir. “Güven Timleri” efsanesiyle İstanbul’a Emniyet Müdürü yapılanların daha sonra nelere göz yumduğuna iyi bakılmalıdır..!

YENİ BİR ALGI FAALİYETİ Mİ?

Peki son günlerde yeniden bonzainin gündeme gelmesini ne ile izah etmeliyiz?

Türkiye’de uyuşturucuyla mücadelede son yıllarda büyük başarılara imza atılıyor. İçişleri Bakanlığı tarafından açıklanan son 4 ayın verilerine göre geçen yıla oranla yakalanan eroinde yüzde 54, bonzaide yüzde 32, metamfetaminde yüzde 157 oranında bir artış var. Bu bir başarı.

Bu artışın iki sebebi var. Birincisi, uyuşturucuyla amansız bir mücadele veriliyor. İkincisi, uyuşturucu yoluyla Türkiye’ye karşı operasyon hızla devam ediyor.

Son günlerde, yeniden piyasaya bonzai sürülüyor. Zombi gençler üzerinden de “olağanüstülük” pompalanıyor.

FETO GELİP GENÇLERİ BONZAİDEN KURTARACAKTI

Mehdi inanışına göre, dünyanın çivisinin çıktığı bir dönemde Mehdi gelecek ve düzeni yeniden kuracak.

Bu inanışın FETÖ’cülerdeki yansımasıysa şöyleydi:

Türkiye’de şiddet artacak (Örneğin, aile içi şiddetin arttığı yönündeki tüm bilgiler FETÖ tarafından servis edilmişti), düzen bozulacak ve bir gün Feto gelip bütün bunlara el koyup Türkiye’de düzeni yeniden tesis edecekti.

Bu inanç 15 Temmuz darbe ve iç işgal girişimine direnen millet tarafından yerle bir edildi.

Şimdi yeni bir şey deniyorlar…

O da, Evangelist düşüncenin iz düşümü, “Tanrı’yı kıyamete zorlamak” diye özetleyebileceğimiz, “kötülüğün yaygınlaştırılması!” 

Bu inanışın gereği, olarak da FETÖ elemanları anarşiyi körüklüyorlar, gençleri ve çocukları kötü alışkanlıklara bulaştırıyorlar.

Bonzai ya da “zombi çocuklar” meselesine bir de bu yönüyle bakılsa nasıl olur?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.