F.Bahçe'de transfer Ozan Tufan'a bağlı!

F.Bahçe'de transfer Ozan Tufan'a bağlı!
Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de forvet tranfseri için geri sayıma geçilirken bu tranferin kaynağı da belli oldu.

UEFA ile yapılan finansal fair play anlaşması gereğinde sattığı oyuncu bedelince transfer yapabilen Fenerbahçe forvet transferini Ozan Tufan'dan gelecek transfer parasıyla karşılaşacak. 

Hatta bu transferden gelecek para ile diğer transferlerin de karşılığı sağlanmış olacak. Ozan Tufan için Portekiz'den Benfica ve Sporting Lizbon ile İspanya'dan Valencia ve Villarreal kulüpleri transfer girişiminde bulunmuştu. Bu transfer için görüşmeler devam ederken Fenerbahçe yönetimi maksimum geliri elde edebilmek için çaba sarf ediyor.

BACCA İÇİN MILAN'LA MASAYA OTURULUYOR

Bu arada Fenerbahçe, Carlos Bacca tranfseri için geri sayıma geçmiş durumda. Yönetici Ali Yıldırım'ın yarın İtalya'da Milanlı yöneticilerle bir araya gelmesi bekleniyor. Bacca'nın kiralık olarak transferinde anlaşma sağlanamazsa Sarı-Lacivertliler Roma'dan Doumbia'yı kiralık olarak renklerine bağlayacak. Her iki futbolcu da geçtiğimiz sezon oldukça başarılı bir performans sergilemişti.

MILAN, BACCA İÇİN SERVET ÖDEMİŞTİ

Kolombiya'nın yetiştirdiği en önemli golcülerden birisi olan Carlos Bacca La Liga'da Sevilla ile başarılı bir macera yaşadıktan sonra 2015 yılında Milan'a transfer olmuş, İtalyan kulübü bu transfer için Sevilla'ya 30 milyon Euro gibi yüksek bir rakam ödemişti. Fenerbahçe'nin de Carlos Bacca için milan 2.5-3 milyon Euro gibi bir kiralama bedeli ödemesi bekleniyor..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.