Gomis'in sözleşmesindeki gizli madde ortaya çıktı!

Gomis'in sözleşmesindeki gizli madde ortaya çıktı!
Galatasaray Doktoru Yener İnce, Gomis'in dönem dönem bayılma atakları olduğunu belirtmişti. Galatasaray yönetimi Fransız futbolcunun sözleşmesine bununla ilgili madde koydu.

Gomis'in dönem dönem bayılma atakları olduğuna dikkati çeken Galatasaray Futbol Takımı Doktoru Yener İnce, Fransız futbolcu için 'Antrenmanda da maçta da bir bayılma yaşaması mümkün.' açıklamasını yapmıştı.

Sarı-Kırmızılı takımın Gomis'in sözleşmesine koydurduğu özel madde ortaya çıktı.

Buna göre Galatasaray kontratı feshedip bir kuruş bile ödememe hakkına sahip olacak.

İşte sözleşmedeki o maddeler:

"Futbolcu, kontrat sürecinde kalbinde bir sorun ya da problem yaşarsa Galatasaray Kulübü'nün kontratı tek taraflı fesih hakkı vardır."

"Oyuncunun kalp rahatsızlığı nedeniyle futbol oynamasına engel bir durum oluşması halinde Galatasaray Kulübü sözleşmeyi sonlandırıp herhangi bir bedel ödemez."

Gomis'in dönem dönem bayılma atakları olduğuna dikkati çeken Yener İnce, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bunların nedeni tam anlamıyla ortaya konulamamış. Hem Fransa hem İngiltere'de oynarken sağlık kontrollerinin tüm detayları elimizde. Fransa, İngiltere ve UEFA nezdindeki bütün karşılaşmalarda oynayabilir raporları var. 2017'de transferi söz konusu olduğunda Paris'teki en iyi hastanede durumunu değerlendirdik. Son aşamada Medical Park'da değerlendirmeleri yapıldı. Yapısal kalp problemi ortaya koymadık. Oyuncunun herhangi bir dönemde bayılmalar yaşaması kuvvetle muhtemel, bu normal. Sağlık durumunu biliyoruz. Futbol oynamasına engel olacak kalp hastalığı ortaya konmamış. Bizim çalışmalarımızda da bu bulguya rastlanmamış. Kulüp gerekli önlemleri alarak kontrat düzeyinde çalışma yaptı. Gomis'in futbol oynamasına engel bir şey söz konusu değil. Bayılmalar olabilir. Antrenmanda da maçta da bir bayılma yaşaması mümkün. Bize sürpriz tablo olmayacak."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.