Galatasaray Östersunds maçı başlama saati kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Galatasaray Östersunds maçı başlama saati kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?
Galatasaray taraftarı ve sarı kırmızı renkleri o gün destekleyecek milyonlarca insan Galatasaray Östersunds maçına kitlenmiş durumda. Tüm gözlerin bu karşılaşmaya çevrilirken, taraftarlar bu maçın bilgilerini merak ediyor.

Galatasaray, ilk maçında maplup olduğu Östersunds ile rövanş maçı yapacak. Peki, Galatasaray - Östersunds rövanş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray-Östersunds maçı hangi kanalda saat kaçta?

Galatasaray'ın Östersunds ile yapacağı rövanş maçı, 20 Temmuz'da Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak. D Smart kanalından canlı yayınlanacak karşılaşmanın başlama saati ise henüz belli değil.

Galatasaray nasıl tur atlar?

Aslan'ın, Östersunds karşısındaki 2-0'lık galibiyeti mücadeleyi uzatmaya götürecek. Her türlü beraberlik ve yenilgi halinde Sarı-Kırmızılılar Avrupa'ya veda edecek.

Bilindiği üzere Galatasaray, UEFA'dan aldığı men cezası nedeni ile geçen sezon Avrupa Kupaları'nda mücadele edememişti.

MUHTEMEL 11'LER

Östersund: Aly Keita, Tim Björkström, Tom Pettersson, Sotiris Papagiannopoulos, Dennis Widgren, Brwa Nouri, Jamie Hopcutt, Curtis Edwards, Hosam Aiesh, Johan Bertilsson, Saman Ghoddos

Galatasaray: Fernando Muslera, Martin Linnes, Maicon Pereira, Ahmet Çalık, Lionel Carole, Tolga Ciğerci, Selçuk İnan, Yasin Öztekin, Sinan Gümüş, Garry Rodrigues, Bafetimbi Gomis

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.