Web Tasarımda Lider Olan Hükümdar Bilişim’i Tanıyalım!

Web Tasarımda Lider Olan Hükümdar Bilişim’i Tanıyalım!
İnternet teknolojisi ile iç içe olan Hükümdar Bilişim 2008 yılından bu yana web dünyasına sınırsız hizmetler sunan bir anlayışı benimsemiştir.

Web dünyasının içerisinde olması neticesinde sadece web tasarım alanında kendisini geliştirmekle sınırlı kalmayıp teknolojiyi yakından takip ederek güncel programları, yazılımları ve süreç geliştirmeleri gibi konuları ele alarak bünyesinde çalıştırdığı mühendisleri, yazılımcıları ve grafikerleri ile takip etmektedir. Takipçilik ruhu ile müşterilerine sunduğu iş öncesi çalışmalar ile ön görseller hazırlayarak müşterilerinin onayını alarak çalışma prensibi belirlemiştir. Web tasarım ajansı olarak bugüne kadar yapılan tasarımlarda üstün başarı sağlayarak öncelikli olarak bu yıl 15. düzenlenen Atın Örümce ödüllerine katılmıştır. Daha önceleri yine tasarım yarışmalarına dahil olmuş olup ödüllere layık görülmüştür.

Web tasarım ve Özel yazılım sağlayıcısı olarak görebileceğiniz Hükümdar Bilişim web tasarıma dair ne varsa alanında uzman kişileri bünyesinde çalıştırmaktadır. Buna göre SEO uzmanları, SEO danışmanları, Grafiker uzmanları, Web Tasarım uzmanları, içerik ve editörlük konusuna tamamıyla hakim olan personelleri ile hizmet vermektedir. Harici olarak Bilişim Teknolojileri üzerine personellerinin eğitimlere tabii tutularak sertifikalandırılmasında önemli bir rol üstlenmektedir. En iyi web tasarım firmaları arasında lider olmanın gururu ile Hükümdar Bilişim firmamızın yaptıkları arasında bulunan Atasay Kuyumculuk, Altınbaş, Fıratpen, Tekfen Holding aynı zamanda Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sağlık Bakanlığına bağlı bazı kurumlar için de çalışma içerisinde bulunmuştur. Hali hazırda bu çalışmaları hızlı bir şekilde sürdürmektedir.

Müşteri memnuniyetini en ön planda tutmanın verdiği mutluluk içerisinde ödüllere layık görülen web tasarım firmamız özel yazılım geliştirme kategorisinde de güzel işlere imza atmıştır. Aynı şekilde atmaya da devam etmektedir. Buradan da anlaşılacağı üzere yazılım konusunda profesyonel ekip kadrosu ile hizmet vermektedir. Hükümdar Bilişim Hizmetleri olarak müşterilerimizin mevcutta kullandıkları yazılımlar için 7/24 destek vermekteyiz. Harici olarak müşterilerimizin isteği doğrultusunda yazılım geliştirme süreçlerinde de aktif rol oynamaktadır. Gerektiğinde müşterimiz olan firmaların ilgili yazılım mühendisleri ile ortak çalışmalar yürüterek firmaya katkıda bulunacak yazılımların geliştirme süreçlerini birlikte yürütebilmekteyiz.

Hükümdar Bilişim İle Birlikte Rol Almak İstemez misiniz?

Firma, şirket ya da küçük işletme sahipleri üretimi bulunan ürünleriniz ya da verdiğiniz hizmetler için dünyaya açılan kapı olan Web dünyası içerisindeki yerinizi almak istiyorsanız eğer bu adımları gelin beraber çözüme kavuşturalım. Bu mutluluğu birlikte yaşayamaya devam edelim. Emin olabilirsiniz ki, satılmayı bekleyen ürünleriniz, hizmet aşkı ile yerinde duramayan personelleriniz, internet teknolojisi sayesinde iş süreçlerinizin hızlandırılmasında etkili olan web site tasarımlarınıza başlangıç yapalım. Hükümdar Bilişim Hizmetleri ile henüz tanışma fırsatı bulamadıysanız eğer en müsait zamanınızda kapımızı çalarak birlikte çözüm odaklı yaklaşımlarda bulunmak dileğiyle…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.