CHP'li Özkan: Demir yumruk kafalarına iner!

CHP'li Özkan: Demir yumruk kafalarına iner!
CHP'li Tuncay Özkan, Kılıçdaroğlu ile ilgili yaptığı açıklamada, 'ismini ağızlarına almasınlar, perişan ederiz, demir yumruk iner' dedi.

Marmaris parti teşkilatını ziyaret eden CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Kılıçdaroğlu ve CHP ile ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun MİT TIR'ları konusunda, Enis Berberoğlu'nun itiraf etmesi halinde mahkemelik olma ihtimali yönündeki söylentilere işaret eden Tuncay Özkan, "perişan ederiz, gücümüz akıllarına dahi gelmez, demir yumruk iner" gibi ifadeler kullandı.

Özkan şunları söyledi:

Mustafa Kemal Atatürk kızdığı zaman 'Şaşarım o zavallıların aklı perişanlığına' cümlesini söylermiş. Şimdi ben, CHP kurumsal kimliğine ve genel başkanımıza dil uzatanlara sesleniyorum. Şaşarız sizin aklı perişanlığınıza. CHP bu karanlığı söker atar.

"BİZİM SAKİN GÜCÜMÜZ ONLARIN AKILLARINA DAHİ GELMEZ"

CHP Genel Başkanı'na uzanacak her karanlık eli perişan ederiz. Bizim sakin gücümüz onların akıllarına dahi gelmez. Sakin sakin durduğumuzu görenler, bu güç ne yapar diye düşünüyorlar.

"DEMİR YUMRUK KAFALARINA İNER"

Bu sessiz, CHP'nin demir yumruğu kafalarına iner. Cezaevi, polis, asker, baskı ve zulümle bizi korkutamazlar. Biz yedi düvele direndik ve ülkemizin aydınlığını inşa ettik. Biz, yedi düvele karşı direnmesini biliriz.

"ADIMIZI AĞIZLARINA ALIRLARSA PERİŞAN EDERİZ"

Bir daha asla ve asla bundan sonra ağızlarına CHP Genel Başkan'ını alırlarsa, tehdit ederlerse onları perişan ederiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.