Türkiye'ye akıl veren Macron'a bak sen!

Türkiye'ye akıl veren Macron'a bak sen!
Eşiyle birlikte tatildeyken görüntülenen Fransa Cumhurbaşkanı, fotoğraflarını çeken gazeteciden şikayetçi oldu.

Elysee Sarayı’ndan yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Elysee Sarayı, şikayet dilekçesinde, güvenlik birimlerinin uyarılarına rağmen foto muhabirinin kendisini taciz ettiğini kaydetti.

ÖZEL HAYATA SALDIRI

Ülkenin güneyindeki Marsilya şehrinin Phocaean bölgesinde eşi Brigitte Macron ile tatilyapan Macron, foto muhabirinin ‘özel hayatına saldırı girişiminde bulunduğunu’ savundu.

ÖZEL GÜVENLİK KORUYOR

Macron, tatilini, Talabot park isimli villaların olduğu, özel güvenlik birimleri tarafından korunan bir bölgede geçiriyor.

ÖZEL MÜLKE İZİNSİZ GİRDİ

Foto muhabirinin, Macron’u, villasının dışında motosikletiyle takip ettiği ve bunu tehlikeli şekilde yaptığı, geçen pazar günü de özel bir mülke izinsiz girdiği bildirildi.

Macron, seçilmesinin ardından Elysee Sarayı’nı takip eden muhabirlere bazı kısıtlamalar getirmiş, bu da basın mensupları ve Macron’un ekibi arasında çeşitli sorunlara neden olmuştu.

HOLLANDE GAZETECİLERDEN ŞİKAYETÇİ OLMUYORDU

Cumhurbaşkanı Macron, seçildiği günden beri ilk kez bir gazeteciden şikayetçi olurken, eski cumhurbaşkanı François Hollande dönemi boyunca hiçbir gazeteciden şikayetçi olmamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.