Genç kız bir ay sonra ormanda bulundu!

Genç kız bir ay sonra ormanda bulundu!
ABD'de Lisa Theris isimli üniversite öğrencisi kaybolduktan bir ay sonra ormanlık alanda bulundu. İki adamdan kaçan genç kız nerede olduğunu bilmeden hayatta kalmayı başardı.

ABD'nin Alabama eylatinde filmleri aratmayacak bir olay yaşandı. 25 yaşındaki Lisa Theris ortadan kaybolduktan bir ay sonra bulundu. 

MANTAR VE BÖĞÜRTLEN YİYEREK HAYATTA KALDI

Karanlık bir ormanın içinde büyük bir arazide kaybolan genç kız, bulunduğu sırada ayağında ayakkabı bile yoktu. Haftalarca öyle dolaşmıştı ve ayakları yara içindeydi. Lisa Theris onca zaman ormanda bulduğu yabani mantarlar ve böğürtlenlerle hayatta kalmayı başardı.

BAŞKA BİR KADIN FARK ETTİ

Nerede olduğunu tam olarak bilmeden sürekli gezen genç kızı sonunda ormanlık alana yakın bir yoldan geçen bir kadın fark etti. Aracıyla yolda ilerleyen kadın güvenlik güçlerini arayarak "Ormanlık arazide çalıların arasında bir şeyin hareket ettiğini gördüğünü"söyledi. Şerif Rodgers bölgeye gittiğinde genç kızı buldu. 

SOYGUNUN PARÇASI OLMAK İSTEMEDİ

Lisa kaybolduğu sırada yanında iki adam olduğu rapor edilmişti. O iki adamın Midway'da bir av köşküne soygun amacıyla giren iki kişi olduğu anlaşıldı.

Lisa soygunun bir parçası olmak istemediği için gece adamlardan kaçmıştı.Şerif yaptığı açıklamada Lisa için "Bu bölgeyi tanımadığı aşikar. Koşarak kaçtığı gece ormanda kaybolmuş" dedi.

Lisa'nın ağabeyi Will ise "onun hayatta olması gerçek bir mucize" yorumunu yaptı.

ADAMLAR TUTUKLANDI

Manley Davis ve Randall Oswall ise hırsızlık suçundan yakalanarak tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.