Fuhuş çetesine baskın

Fuhuş çetesine baskın
Antalya'da yabancı uyruklu kadınları pazarlayan çetenin müşterilerine "hepsi katalog kızı" diye reklam yaptığı ortaya çıktı.

Antalya'da yabancı uyruklu kadınları pazarlayan fuhuş çetesinin 8 üyesi yakalandı. Çete üyelerinin polisin takibinden kuşkulandığı için kadınlardan 'otomobil' diye bahsettikleri,  'Uzun mu olsun, kısa mı? diye sordukları ve 'Hepsi katalıog kızı' diye reklam yaptıkları ortaya çıktı. 

Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, yabancı uyruklu kadınları fuhuşa zorlayan şebekeyi iki ay boyunca takibe aldı. Polis, takibin sonucunda bugün Muratpaşa ve Konyaaltı ilçelerinde bulunan 11 ev ve iki otele operasyon düzenledi.

Operasyonda 7 Moldovalı, 5 Ukraynalı, 1 Rus ve 2 Kırgız olmak üzere 15 yabancı uyruklu kadını para karşılığı erkeklere satan ve yer temini yapan S.A., H.A., A.Ö., B.T., M.B., A.Ö., A.K ve İ.B. gözaltına alındı. Çete üyelerininn evlerde ve saklandıkları yerlerde yapılan aramalarda, fuhuş bilgilerinin tutulduğu ajandalar, telefonlar, fuhuştan kazanıldığı belirtilen 13 bin 269 TL, 60 dolar ve 2 euro ele geçirildiği belirtildi. Polis tarafından takip edildiğini tahmin eden çete üyelerinin kadınlardan 'otomobil' diye bahsederek 'Uzun mu olsun, kısa mı? Hepsi katalog kızları' diyerek reklam yaptıkları ortaya çıktı.

Alınan ifadelerin ardından sağlık kontrolünden geçirilen kadınlar, sınırdışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi. İfade alma işlemi tamamlanan 8 şüpheli ise adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.