38 bin TL maaşla dadı arıyorlar!

38 bin TL maaşla dadı arıyorlar!
İngiltere'de ismini açıklamak istemeyen bir aile, aylık 38 bin Türk Lirası maaşla çalışmak üzere dadı arıyor. Dadıya verilecek ücret ise herkesin ağzını açıkta bıraktı.

İngiltere'de ismini açıklamak istemeyen bir ailetarafından, çocuk bakıcısı bulmak üzere kullanılan bir internet sitesine verilen ilanda önerilen ücret ve istenen özellikler herkesin ağzını açık bıraktı. Gizemli aile, aylık 38 bin Türk Lirası maaşla çalışmak üzere dadı arıyor.

TAM ZAMANLI BAKICILIK YAPILMASI İSTENİYOR

İlanda aranan dadının, yaşları 2, 5, 7 ve 12 olan dört çocuğa, ailenin Londra, Barbados, Cape Town ve Atlanta’da bulunan evlerinde tam zamanlı olarak bakıcılık yapmasının beklendiği belirtildi. 

DADININ İŞ TANIMI

Ailenin sahip olduğu farklı şehirlerde yer alan her mülkte kendi yaşam alanına sahip olacak dadının, aileyle haftada üç sefere kadar uluslararası seyahatlere çıkabileceği açıklandı. Ailenin ultra lüks araç koleksiyonundan istediğini kullanabilecek olan bakıcının, Michelin yıldızlı bir şef tarafından hazırlanan yemekleri aileyle birlikte yemesinin istendiği ifade edildi. 

İSTENEN ŞARTLAR DA BİR O KADAR YÜKSEK

Göz dolduran lüks şartlar altında, 38 bin Türk Lirası değerinde aylık ücretle çalışmak üzere aranan bakıcıdan beklenen özellikler ise oldukça fazla. Çocuk psikolojisi alanında diplomaya ve en az 15 yıllık iş tecrübesine sahip olması beklenen dadının, evde eğitim gören çocukların derslerine katılması, sürekli ilgi ve bakım göstererek yardımcı olması gerekiyor.

YILLIK TOPLAM 100 BİN STERLİN KAZANACAK

Çocuk sahibi olmaması gereken dadı, haftada 6 gün, günde 13 saat çalışmak üzere aranıyor. Savunma dersleri alması şart koşulan dadının, ailenin küçük ev işlerini halletmesi ve temiz bir kaydının olması isteniyor. Yılda toplam 100 bin sterlin (yaklaşık 454 bin Türk Lirası) ücret alacak dadının, 2 haftalık deneme süreci sonrası ise alınacağı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.