Bu soruyu duyunca resmen çıldırdı!

Bu soruyu duyunca resmen çıldırdı!
Katıldığı bir davette taktığı saatle dikkat çeken Burcu Esmersoy, bir gazetecinin "Saatiniz hediye mi?" sorusu üzerine çılgına döndü.

Burcu Esmersoy'un  Arda Turan'dan ödünç alıp geri vermediği 225 bin liralık saat aralarını açmıştı. Güzel sunucu onu takarak katıldığı bir davette, "Saatiniz hediye mi?" diye sorulunca çıldırdı.

SAATİ ALDI, BİR DAHA GERİ VERMEDİ

Burcu Esmersoy, bir zamanlar kankalık yaptığı Arda Turan'dan kısa süre kullanmak için 225 bin lira değerindeki kol saatini almış, bir daha da geri vermemişti. O dönemde Aslıhan Doğan yüzünden araları açılan kankalardan  Arda Turan, Burcu'dan saati geri göndermesini istemişti.

POZ VERİRKEN SAATİ FARK EDİLDİ

Fakat Esmersoy saati göndermediği gibi bir de sık sık koluna takarak davetlerde boy göstermişti. Tam konu kapandı derken, Burcu Esmersoy önceki akşam yine o saatle boy gösterdi.

Asmalımescit'te  Serdar Bilgili'nin fotoğraf sergisinin açılışına katılan sunucu davet çıkışı gazetecilere poz verirken saati fark edildi.

"HEDİYE Mİ GELDİ?"

Muhabirlerin "Saatiniz size çok yakışmış. Değeri ne kadar? Yoksa hediye mi geldi?" şeklindeki soruların ne anlama geldiğini anlayan Burcu Esmersoyçıldırdı.

"ÇEKMEYİN KOLUMU"

Saatin görüntülenmesini önlemek için kolunu arkasına saklayan ünlü sunucu, "Saçma sapan sorular sormayın Allah aşkına. Ne hediyesi ya! Çekmeyin kolumu" diye bağırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.