Başakşehir dağıldı! Karabük'ten ağır darbe

Başakşehir dağıldı! Karabük'ten ağır darbe
Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Kardemir Karabükspor sahasında Medipol Başakşehir'i 3-1 mağlup etti.

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda konuk ettiği Medipol Başakşehir'i 3-1 mağlup etti.

22 Ağustos tarihinde İspanya'da Sevilla ile UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turu rövanş maçına çıkacak Medipol Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı, kadroda rotasyona giderek yedek oyunculara şans verdi.

Gael Clichy, Junior Caiçara, Emre Belözoğlu, Edin Visca, Emmanuel Adebayor ve Eljero Elia gibi yıldız futbolcuların yedek beklediği maçta Başakşehir, 21. dakikada Stefano Napoleoni ile öne geçti.

Kardemir Karabükspor, bu gole 29. dakikada Gabriel Torje ile cevap verdi ve eşitliği yakaladı. Ev sahibi ekip, 45. dakikada Alexandru Epureanu'nun kendi kalesine attığı golle ilk yarıyı 2-1 önde kapattı.

OYNANAN FUTBOL, AYAKTA ALKIŞLANDI

Karabükspor, ikinci yarıda çok üstün bir oyun ortaya koyarken Gheorghe Grozav, 67. dakikada harika bir gol attı ve takımını 3-1 öne geçirdi.

Karşılaşmanın son dakikalarında Karabükspor taraftarları, takımlarının oynadığı futbol karşısında ayağa kalktı ve alkışlayarak futbolcuları kutladı.

Bu sonucun ardından Kardemir Karabükspor, 2 maç sonunda puanını 4'e çıkarttı. Geçtiğimiz sezon ligi 2. bitiren Medipol Başakşehir ise 3 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.