F.Bahçe'ye evet dedi! 'Türkiye'yi çok özledim'

F.Bahçe'ye evet dedi! 'Türkiye'yi çok özledim'
Fenerbahçe'nin gündemindeki Oumar Niasse, Türkiye'ye geri dönmeye sıcak baktığını açıkladı.

Uzun süren santrfor krizini Roberto Soldado'yu kadrosuna katarak bitiren Fenerbahçe, bu bölge için ikinci hamleye hazırlanıyor.

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın verdiği, "Soldado'nun dışında bir santrfora daha ihtiyacımız var. Van Persie bir türlü toparlanamıyor. Fernandao'nun dönüşünde ne vereceği belli değil. Soldado'ya bir şey olursa yine Ahmethan'a kalacağız" yönündeki raporunu dikkate alan yönetim harekete geçti. Sarı-lacivertliler, Everton'un Senegalli yıldızı Oumar Niasse'yi gündemine aldı.

17 LİG MAÇINDA 4 GOL

Oyuncunun 1 yıllığına kiralanması için kulübüyle görüşmelere başlandı. Niasse'nin Fenerbahçe'ye sıcak baktığı ve Türkiye'ye dönmek için sabırsızlandığı belirtildi.

Geçen sezonu Hull City'de geçiren ve sarı-lacivertlilerin teklifine "evet" diyen golcü futbolcu, "Türkiye'yi çok özledim, dönmek için sabırsızlanıyorum" dedi.

2013-14 sezonunda Akhisar'da harikalar yaratan Niasse, o yıl 5.5 milyon Euro bedelle Lokomotif Moskova'ya gitmişti. Senegalli oyuncu, ardından 18 milyon Euro'ya Everton'ın yolunu tuttu. Takımında düzenli oynayamayan Niasse, geçtiğimiz sezon devre arasında Hull City'ye kiralandı. Burada 17 lig maçında forma giyip, 4 gol kaydetti.

Niasse Akhisar'da lig ve kupada toplam 40 maça çıkmış, 15 gol atmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.