Atatürk Havalimanı'nda şimdiden yoğunluk başladı

Atatürk Havalimanı'nda şimdiden yoğunluk başladı
İstanbul Atatürk Havalimanı'nda bayram tatili ile yıllık izinlerini birleştirenlerin seyahete başlaması şimdiden yoğunluğa yol açtı.

Kurban Bayramı tatilinin 10 güne çıkması ile yıllık izinlerini birleştirenlerin bugünden itibaren İstanbul Atatürk Havalimanı akın etmesi yoğunluğa yol açtı. Tatil için giden ve gelenlerin yanısıra hac için kutsal topraklara gidişler havalimanında yoğunluğu artırdı.

Bugünden itibaren yola çıkanlar ve Türkiye'ye gelmeye başlayan gurbetçiler Atatürk Havalimanı'nda yoğunluğa neden oldu. Atatürk Havalimanı'nda da terminal giriş kapıları, biniş bankolarında ve pasaport kontrol noktalarında kuyruklar oluştu. Havayolu şirketleri yolcularına yoğunluktan etkilenmemeleri için en az iki saat önce havalimanına gelmeleri konusunda uyarı üstüne uyarı yaptı.

YER BULMAK ZORLAŞTI

Pasaport polisi tüm bankoları dolu tutarak yolcuların uçaklarına yetişmesini sağladı. Bayram için şimdiden Türkiye'ye akın akın gelen gurbetçi kafileleri dikkat çekerken turizm bölgelerine uçuş yapan uçaklarda yer bulmak zorlaştı.

Yerli ve yabancı havayolu şirketlerinin uçuşlarında son günlerde doluluk oranlarında önemli artışlar yaşandı. THY ve özel havayolu şirketleri yoğun yolcu taleplerine karşılamak adına tatil döneminde ek seferler yapacak.

Bayram tatilinde en yoğun uçak ve yolcu trafiği gerçekleşmesinin beklendiği Atatürk Havalimanı'ndan tatil boyunca 16 bin 568 uçak kalkış-iniş yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.