İşte Ergenekoncuların yeni platformu!

İşte Ergenekoncuların yeni platformu!
CHP'nin resmî internet sitesi, Ergenekon terör örgütü davası kapsamında gözaltına alınan isimlerin savunulduğu sanal bir platform haline geldi.

Parti yönetimi, Ergenekoncuları aklayan köşe yazılarını internet sitesinde yayımlıyor. Son dalganın ardından İlhan Selçuk, Ali Sirmen, Bekir Coşkun gibi köşe yazarlarının makaleleri de sitenin ana sayfasına alındı.

Ergenekon'un avukatı olduğunu açıklayan CHP lideri Deniz Baykal, Ankara Gölbaşı'ndaki kazıda çıkan onlarca bomba ve silaha rağmen örgüte yönelik desteğini sürdürüyor. Baykal, Ergenekon sanıklarının saygın insanlar olduklarını belirtirken, bu mağduriyeti önlemek için mücadele edeceklerini ifade etmişti. CHP'nin internet sitesi de Deniz Baykal'ın söylemleriyle aynı doğrultuda yayın yapıyor. Ergenekon'u savunan ve davayı eleştiren köşe yazarlarının makaleleri günlük olarak partililerle paylaşılıyor. CHP'nin sitesinde son olarak Cumhuriyet Gazetesi yazarlarından İlhan Selçuk'un 'Darbe zaten yürürlükte' ve Ali Sirmen'in 'Ergenekon yalakaları' başlıklı yazıları yer aldı. Hürriyet yazarı Bekir Coşkun'un 'Örgütün neresine bakmalı' ve Sözcü Gazetesi'nden Mehmet Türker'in 'Bıçak kemiğe dayandı' başlıklı yazıları da siteye eklendi. Ayrıca Baykal'ın Ergenekon'a yönelik eleştirilerinin dökümü günlük olarak yayımlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.