Rıza Çalımbay'dan flaş Eto'o açıklaması!

Rıza Çalımbay'dan flaş Eto'o açıklaması!
Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kaptan Samuel Eto'o krizi ve Galatasaray maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Basın toplantısı düzenleyen tecrübeli teknik adam şöyle konuştu: "Futbol dışında sorunlarla uğraşmak istemiyoruz. Lige yoğunlaşmalıyız. Bazı sıkıntılar var. Hazır olmayan oyuncuyu oynatmam. Bize bayağı bir zaman lazım. Bu krizi bitirmemiz gerekir. Geçen devre arası da sıkıntılı şekilde geçti. Takıma zarar veriyor, herkese zarar veriyor. Bu olayların bir an çözülmesi gerekiyor. Galatasaray maçı öncesi bu sorunlarla karşı karşıya kalmak istemiyorum. Onun için bu olayların bitmesi gerekiyor ki, biz ligimize dönelim, maçlarımıza dönelim. Huzur içinde çalışmak istiyorum, sorunsuz çalışmak istiyorum. Eto'o kendisine değer verilmediğini söylüyor. Ama değer veriliyor. Antrenmanlarını gayet iyi yapıyor. Kafasında sorunlarla oynayan takım kaptanı bize faydalı olmaz."

"Ligde bir an önce çıkış yakalamamız gerekiyor"

"Ligde çıkış yakalamalıyız. Oyuncu aldık hemen oynatacağız diye bir şey yok. Sakat olan, maç eksiği olan arkadaşlarımız bir an önce hazır hale gelmeleri gerekiyor. Başarılı olmak istiyorsak geçen sezonki aynı havayı yakalamamız gerekiyor. Bizlerin, futbolcu arkadaşların dört dörtlük işlerine odaklanmaları gerekiyor. Bizim G.Saray maçını konuşmamız lazım. Nasri iki gündür yatıyor, hasta. Sorunları çözemezsek takım büyük zarara uğrar. Yönetimimize inanıyorum, mükemmel işler yaptılar. Bunun sahaya iyi şekilde yansıması gerekiyor. Galatasaray'a baktığımız zaman hepsi yepyeni oyuncular. Kolay bir lig olmayacak."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.