Bebek kesen Yahudi Erdoğan’ı tehdit etti

Bebek kesen Yahudi Erdoğan’ı tehdit etti
Filistin’in Gazze Şeridi’nde katliama girişen İsrail, bir yandan kundaktaki bebekleri bile bombalarken, öte yandan dünyadaki İsrail yanlısı lobi grupları ve medyayı harekete geçirerek, kendisine yönelik eleştirileri bertaraf etmeye çalışıyo

KATİL PERES SONUNDA AĞZINDAKİ BAKLAYI ÇIKARDI

İŞTE İSRAİL'İN KATLETTİĞİ BEBEKLER-FOTO GALERİ


Cinayetlerini ortaya döken medyayı susturmaya çalışan bebek kesen Yahudiler, başta Başbakan Erdoğan olmak üzere kendilerini eleştiren liderleri de tehdit etmekten geri durmuyorlar. 
Amerikan ve Avrupa medyasının bir kısmını kendi lehlerine yönlendirmeyi başaran Yahudiler, Türkiye’den de başta Vakit gazetesi ve habervaktim olmak üzere İsrail’in cinayetlerini ortaya döken medyayı ‘kara listeye’ almıştı.
 
BEBEK KESEN YAHUDİLERİN ERDOĞAN’A TEHDİDİ
Bebek kesen Yahudiler, Türkiye’de İsrail’in katliamlarını ortaya döken medyaya saldırırken, katliama sessiz kalmayan Başbakan Erdoğan da Yahudilerin hedefinde bulunuyor. Katliamın başından beri İsrail’e sert çıkan Erdoğan’a, bebek kesen Yahudilerin gazetesi Jerusalem Post gazetesinden ‘Büyükelçimizi geri çağırırız’ tehdidi yapılırken, Erdoğan’ın bu tehditlere aldırmadan eleştirilerini sertleştirmesi bir başka Yahudi gazetesi olan Haaretz’de ‘Erdoğan, kendisini Ehud Olmert tarafından aldatmış hissediyor’ şeklinde bir değerlendirmede bulunuldu.

Erdoğan’a yönelik tehdit ve saldırılar önceleri Yahudi gazeteleri aracılığıyla yapılırken, İsrail Savunma Bakanlığı’na bağlı İstihbarat ve Terör Bilgi Merkezi aracılığıyla da Erdoğan ve Vakit yönelik saldırılar önceki gün gazetemizde geniş yer verilmişti.

‘ERDOĞAN, SALDIRGAN VE SERT’
İsrail’deki bebek katili Yahudileri savunan medyada Erdoğan’a yönelik bu eleştiriler yer alırken, Amerikan-Yahudi ittifakının en önemli isimlerinden Amerikalı Yahudi Daniel Pipes da, Erdoğan’a saldırmaktan geri durmadı. TSK’nın sempozyumlarına katılan yakın dostu Michael Rubin ile birlikte AK Parti iktidarına karşı darbeyi savunan Pipes, Erdoğan’ın İsrail’e yönelik “İnsanlık dışı hareketlerde bulunmak, İsrail’i yıkıma götürür. Allah, mazlumları ezenleri er ya da geç cezalandıracaktır” şeklindeki sözlerini, ‘Erdoğan dişlerini gösterdi’ başlığıyla ‘saldırgan ve sert’ olarak nitelendirdi.

‘BEBEKLERİ KATLEDİYORUZ AMA CİNAYETİ SAKLAYALIM’ ÇAĞRISI
Öte yandan İsrail medyasında, Gazze’de katledilen bebek fotoğraflarının dünya medyasında yayınlanmasının İsrail imajını zedelediğini, Arap medyasının İsrail’i Nazi Almanyası ile bir tutan yorum ve değerlendirmelerinin önüne geçilebilmesi için karşı propagandaya geçilmesi çağrısı yapılıyor. Yediot Aharonot gazetesinden Roee Nahmias, Arap medyasının Gazze’deki durumla ilgili yayınlarının İsrail’e zarar verdiğini yazdı. İsrail, şimdiye kadar dünya medyasının Gazze’ye girişine izin vermeyerek, katliamın boyutunu saklamaya çalışmasına rağmen, Gazze’de bürosu bulunan El Cezire televizyonu katliamı 24 saat canlı yayınlıyor. 

DANIEL PIPES KİMDİR?
Polonya Yahudisi bir ailenin çocuğu olarak 1949’da doğan Daniel Pipes, Siyonist görüşleriyle tanınıyor. Arapça ve İbranice konuşabilen Pipes, 2003 yılında ABD Başkanı George Bush tarafından ‘Amerikan Barış Enstitüsü’ne atandı. Eleştirmenleri tarafından ‘İslamofobik ve Arap karşıtı’ olarak nitelendirilen Pipes, Filistin’de Filistin devleti diye bir şey olamayacağını, ‘Ya Yahudi devleti olacak ya da Filistin. İkisinden biri olmayacak” şeklinde değerlendiriyor. 

Habervaktim.com/ÖZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.