ABD başkanı seçilseydi İsrail’i silahtan vuracaktı!

ABD başkanı seçilseydi İsrail’i silahtan vuracaktı!
George Bush’un İsrail’e sınırsız desteğini eleştiren 2008 Cumhuriyetçi Parti başkan aday adayı ve Kongre üyesi Ron Paul, ABD’nin İsrail’e desteğinin Amerikalıların menfaatlerine aykırı olduğunu, Filistinlileri katleden silahları

BUSH’UN PARTİSİNDE ABD’NİN IRAK İŞGALİNE KARŞI ÇIKAN TEK MİLLETVEKİLİ

Ron Paul. 1988 yılında ABD başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi George Bush I ve Demokrat Michael Dukakis’in ardından üçüncü geldi. 2008 yılında Cumhuriyetçi Parti’nin başkan aday adayı olan Paul, İsrail lobisi ve güdümündeki medya tarafından görmezden gelindi. Cumhuriyetçi Parti adaylığında yeterli kadar delege çıkaramayan Ron Paul, ABD’nin Irak! işgaline karşı çıkan neredeyse tek Cumhuriyetçi Partili. 

GAZZE KATLİAMINDAN DOLAYI BUSH’U SUÇLADI

ABD’nin NATO’dan ayrılması gerektiğine inanan Ron Paul, eğer önce Cumhuriyetçi Parti adayı sonra da ABD başkanı seçilseydi, ABD’nin İsrail ile olan ilişkilerini de yeniden gözden geçirecekti. ABD’nin İsrail’e sınırsız destek verdiğinin altını çizen Ron Paul, İsrail devletinin Gazze’deki katliamıyla ilgili olarak da George Bush’u suçladı. 

FİLİSTİNLİLERİ ÖLDÜREN SİLAHLAR ABD’YE AİT

ABD’nin İsrail’e parasal ve askeri yardımda bulunarak bu ülkeyi cesaretlendirdiğini kaydeden Paul, “İsrail’in Filistinlileri öldürmek için kullandığı silahlar Amerika’ya ait” dedi.

İSRAİL’E DESTEK AMERİKA’NIN MENFAATLERİNE AYKIRI

ABD Kongresi’nin İsrail’e destek kararını sert bir şekilde eleştiren Paul, kendisinin bu karara karşı çıktığını belirterek, “Kimin iyi kimin kötü olduğu için buna karşı çıkmadım. Bir Amerikan vatandaşı olarak böyle bir karar bizlere büyük zarar veriyor” dedi.Paul, ABD’nin İsrail’i desteklemesinin bu ülkenin menfaatlerine aykırı olduğunu söyledi. 

habervaktim.com/ÖZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.