Kocaman'dan gönderme! 'Başka takımı tutanlar...'

Kocaman'dan gönderme! 'Başka takımı tutanlar...'
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Aytemiz Alanyaspor maçının doğru yolda ilerlediklerinin bir işareti olduğunu söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Aytemiz Alanyaspor galibiyeti sonrası çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Deneyimli hoca, sonuç alınamadığı haftalarda bile ısrarla doğru oyun oynadıklarını ifade ediyordu. 4-1'lik Aytemiz Alanyaspor maçının ardından Kocaman, "Ben hikaye anlatmıyorum. Gördüğümü söylüyorum" sözleri ile doğru yolda ilerlediklerini bir kez daha belirtti.

'PATLAMA DEĞİL'

Kapasiteli bir takım olduklarını ifade eden deneyimli teknik adam, ancak hala uyum sorunu yaşadıklarının da altını çizdi. İlk dört haftadaki eleştirilerin ardından Fenerbahçe'nin sonuç anlamında bir patlama yapması bekleniyordu. Kocaman bu soruya ise "Henüz patlama yapmadık" cevabını verirken, daha gelişmekte olduklarını söyledi. Teknik Direktör Aykut Kocaman genel anlamda takımdan memnun olsa da rakibe oyun kurma şansı vermemeleri gerektiğini de ifade etti.

Kocaman, "İşler iyi gitmediği zaman bir anda takımda biraz endişe, kaygı ağır basıyor. Ciddi bir özgüven problemi var. Bir sürü yeni oyuncular var. Ama bu yeni oyuncuların da kulübün ve takımın şu an bulunduğu durumdan etkilenmemesi düşünülmüyor. Hemen etkisi altına alıyor. Özellikle kuvvetli bir skorla alınan bu sonuç, arkasından da Beşiktaş maçını bağlayabilirsek, o zaman daha farklı ve daha güçlü bir şekilde hem saha içinde ve hem de saha dışındaki hareketlerimiz, konuşmalarımız daha kuvvetli olacak diye tahmin ediyorum" dedi.

'ÇOK İLGİNÇ'

Sarı-lacivertli ekibin çalıştırıcısı ayrıca alınan kötü sonuçların ardından ayrılacağı yönünde çıkan haberler için de "Başka takımı tutan taraftarlar bu haberler ile fazlasıyla ilgileniyor. Fenerbahçelilerin görmesi gereken nokta bu. Nedense başka takımı tutanlar gitmemi daha çok istiyorlar. Çok ilginç yani" yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.