Valbuena'dan milli takım mesajı

Valbuena'dan milli takım mesajı
Fenerbahçe'ye Lyon'dan transfer olan ve önemli bir performans gösteren Mathieu Valbuena, Fransız basınına açıklamalarda bulundu.

"ONLARLA ARAMDA IŞIK YILI FARK YOK"

Fransa Milli Takımı ile ilgili konuşan Mathieu Valbuena, "Deschamps'ın sözleri (Valbuena'nın Türkiye'deki maçlarını izlemiyorum) uykumu kaçırmadı. Kulübümde mutluyum ve burada her şey iyi gidiyor. Önemli olan bu. Sezon başında hedefimin Fransa Milli Takımı'nda oynamak olduğunu söylemiştim. Şu anda yine aynı şeyi söylüyorum. Milli takımda şu an oynayan oyuncularla aramda ışık yılı kadar fark olduğunu düşünmüyorum" dedi. 

"NEDENİNİ BİLMİYORUM"

Açıklamalarına devam eden Valbuena "33 yaşıma girdim. Kafa ve vücut olarak kendimi iyi hissediyorum. Hiç bu kadar iyi hissetmemiştim. Lyon'da harika bir sezon geçirmiştim ama farklı sebeplerle yine çağrılmadım. Nedenini anlamıyorum. Bu konuyu da takıntı haline getirmedim. Benim için sadece bir hedef. Şu anda milli takıma bir şeyler katabileceğimi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

LYON VE MARSILYA YORUMU

Son olarak formasını giydiği Lyon ve Marsilya'yı değerlendiren Valbuena "Lyon-PSG maçında hayal kırıklığına uğradım. PSG'ye karşı iyi bir maç çıkardılar ancak olmadı. Marsilya zor dönemden geçiyor. Aslında ligde birçok takımdan daha iyi durumda. Henüz sezonun başı ve taraftarın tepkisi üzüntü verici. Beklemeyi ve sabır göstermeyi öğrenmeliyiz" şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.