Masonik el çocuklara uzandı!

Masonik el çocuklara uzandı!
Millî Gazete, mason örgütlerin Balat’taki taşeron kuruluşunu deşifre ediyor. Hobbit House, mason kuruluşların çocuk kulübü gibi işliyor. Masonların eli, bu sefer “Hobbit House” ismiyle görünür oluyor…

Masonların ifsad faaliyetleri, bu sefer de “çocuklara yardım” teması ile sürüyor. “Paylaş Kurtul Derneği” adıyla kurumsallaşan Hobbit House, Balat bölgesinde Sarıyer ve Etiler Lions kulüpleriyle birlikte “çocuklara yönelik” çalışıyor. En büyük partnerleri Lions kulüpler, Soroptomist gruplar ve Yehova Şahitleri olan Hobbit House, “her nedense” sadece çocuklara ve çocuklu annelere yardım ediyor. İçeride çocuklara “ölümsüzlük çorbası” içiriliyor, çocuklar “ölümsüz olduklarına”(!) ikna ediliyor. Hobbit House, yardım ve sosyalleşme bahanesiyle çocuk ve gençlerimizi masonik zehirle zehirliyor.

4-149.jpg2-359.jpg

YEHOVA ŞAHİTLERİ’NİN FİGÜRÜ LOGODA

Yerli ve yabancı basında “çocuk iyilik evi” olarak geniş yer bulan Hobbit House’un mason kuruluşların taşeronluğunu yaptığı ortaya çıktı. İki sene önce Hobbit House ismi ile faaliyete başlayan ekip, daha sonra “Paylaş Kurtul Derneği” ismiyle kurumsallaştı. Derneğin logosunda yer alan kutu içerisindeki yonca figürü, Yehova Şahitleri’nin bazı logolarında da kullanılıyor. Lions kulüp ile ortak hareket eden dernek, Balat bölgesinde Lions Sarıyer ve Etiler şubeleriyle birlikte fakir ailelere yönelik çalışmalar yürütüyor. Mahalleli, mason kadınların buluşma noktası olan Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyonu’nun da Hobbit House’u sık sık ziyaret ettiğini söylüyor.

1-427.jpg

ÖLÜMSÜZLÜK ÇORBALARI VARMIŞ!

Hobbit House’un birbirinden garip kuralları var. Dernek sadece çocuklu annelere yardım ediyor. Derneğin hazırladığı kurallar listesinde, “Fakir de olsa çocuğu olmayan annelere dağıtım yasaktır. Dağıtımlar çocuklu annelere yapılmaktadır” yazıyor. Büyüklerin eğitim sırasında içeriye girmesi yasak. Balat Hobbit House veya kurumsal adı ile Paylaş Kurtul Derneği’nin müşterilerine ve çocuklara hazırladığı özel bir ürün var: Ölümsüzlük çorbası(!). Çorbayı içen bazı çocukların, “Biz artık ölümsüz olduk” ifadeleri akıllarda farklı soru işaretleri bırakıyor.

Yerli ve yabancı basında “çocuk iyilik evi” olarak geniş yer bulan Hobbit House’’un mason kuruluşların taşeronluğunu yaptığı ortaya çıktı. İki sene önce Hobbit House ismi ile faaliyete başlayan ekip, daha sonra Paylaş Kurtul Derneği ismiyle kurumsallaştı. Derneğin logosunda yer alan kutu içerisindeki yonca figürü, Yahova Şahitleri’nin bazı logolarında da kullanılıyor. Lions Kulüp ile ortak hareket eden dernek, Balat bölgesinde Lions Sarıyer ve Etiler şubeleriyle birlikte, fakir ailelere yönelik çalışmalar yürütüyor. Mahalleli, mason kadınların buluşma noktası olan Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyonu’nun da Hobbit House’u sık sık ziyaret ettiğini söylüyor.

3-213.jpg

ÖLÜMSÜZ OLDUĞUNU İDDİA EDEN ÇOCUKLAR

Balat Hobbit House veya kurumsal adı ile Paylaş Kurtul Derneği’nin müşterilerine ve çocuklara hazırladığı özel bir ürün var: Ölümsüzlük çorbası. Masonların ölümsüzlük ritüelini andıran ölümsüzlük çorbasının fiyatı 30 TL. Çocuklara ise ücretsiz olarak veriliyor. Derneğin kurucularından Sinem Hanım’ın özel tarifi olan köz patlıcan çorbasına neden ölümsüzlük çorbası ismini verdiği ise bilinmiyor. Ancak çorbayı içen bazı çocukların “Biz artık ölümsüz olduk” ifadeleri akıllarda farklı soru işaretleri bırakıyor.

İÇERİYE BÜYÜKLERİN GİRMESİ YASAK

Hobbit House’un birbirinden garip kuralları var. Dernek sadece çocuklu annelere yardım ediyor. Derneğin hazırladığı kurallar listesinde, “Fakir de olsa çocuğu olmayan annelere dağıtım yasaktır. Dağıtımlar çocuklu annelere yapılmaktadır” yazıyor. Çocuksuz kadınlara valiliğe gitmesi söyleniyor. Büyüklerin eğitim sırasında içeriye girmesi yasak. Ayrıca Çocuk İyilik Evi - Kurallarının 4. maddesinde “Çocuk İyilik Evi “Bir hayır kuruluşu değildir. Çocuk İyilik Evi, çocukların dünyasında sosyal adaleti ve eşitliği sağlamaya çalışan 2 mülksüz fakir insanın kurduğu son derece başarılı sivil bir ‘sosyal adalet projesi’ insiyatiftir” deniliyor.

KURBAN KESME BİZE YARDIM ET

Kurban bayramı öncesinde Hobbit House önünde yapılan çocuk etkinliğinde, kurbanlık hayvan kostümü giyen bir şahıs, “Kurbanda bizi kesme, dezavantajlı çocuklara yardım et” diyerek mahallede dolaştırıldı. Seküler ve İslam düşmanı bir mantıkla yapılan çalışma, mahallenin duyarlı insanlarını son derece rahatsız etti. Daha önce bölgeyi gezen bazı grupların da, mahalledeki sarıklı dedeler ile alay ettiği ifade edildi.

HEM ŞARAP HEM YARDIM

Akatlar ve Sarıyer Lions kulüp üyeleri, Balat’taki yardımlarını Hobbit House görevlileri ile birlikte yapıyorlar. Fakir ailelere erzak yardımı yapan mason teşkilat üyeleri, bir taraftan yoksulların yanındayız mesajı verirken diğer taraftan şarap partileri ile sabahlara kadar alkol alıyorlar. Paylaş Kurtul Derneği’ndeki çocuklar ise yardımlarına şahit oldukları masonları örnek alıyorlar. Derneğin Lions örgütleri ile bağı o kadar güçlü ki, dernekteki çocukların deneme sınavları Sarıyer Lions Kulüp’te yapılıyor.

ÇOCUK İYİLİK EVİ KURALLARI

1- Evi barkı olan annelere dağıtım yasaktır (Evi olan Annelerin yârdim alacakları yer burası değildir. Valiliktir. )

2-Fakirde olsa çocuğu olmayan Annelere dağıtım yasaktır. Dağıtımlar çocuklu Annelere yapılmaktadır (Çocuksuz Annelerin yardım alacakları yer burası değildir. Valiliktir. )

3-Adı üzerinde ‘Çocuk İyilik Evi ‘yiz Büyüklere dağıtım yapmamaktayız. Büyüklerin içeriye girmeleri de yasaktır. Dağıtımlar sadece Çocuklara ve Çocukları ile gelen Fakir ve evi olmayan (kiracı) Annelere yapılmaktadır . (Babalar)

4-Çocuk İyilik Evi ‘ bir hayır kuruluşu değildir. Çocuk İyilik Evi ‘Çocukların dünyasında sosyal adaleti ve eşitliği sağlamaya çalışan 2 mülksüz fakir insanın kurduğu son derece başarılı sivil bir ‘sosyal adalet projesi’ insiyatiftir.

5- Çocuk İyilik Evi ‘ nde geridönüşümden sürdürülebilir iyilikler mümkün ‘ Paylaş Kurtul ‘ denilen endüstriyel tüketime ve ekosistemin insan eliyle bir çöp yığını olup kirlenmesine karşı bir geridönüşüm modeli uygulanmaktadır.bu model Ülkemizde ilktir çevreci ve sürdürülebilirlik esasına dayanmaktadır ayrıca ‘0’ maliyetli bir sosyal adaleti mümkün kılmıştır.

6-Çocuk İyilik Evi ‘ kar amacı gütmeyen bir evdir. kahvaltisini giderlerini(kira-elektrik -su yemek dağıtımında kullanılan erzaklar..çalisanin aylığı -sosyal kültürel etkinlikleri vb onlarca şey ) karşılamak için mecbur kaldığı için vermektedir. Aslında nihai hedef sponsor bulunduğunda tamamıyla çocuklara hizmettir.

7-Çocuk İyilik Evi ‘ Dezavtajli ilkokullara ‘Paylaş Kurtul - Kütüphaneleri kurmaktadır bu nedenle kitap ve kütüphane bağışlarınıza ihtiyaç duymaktadır.

8- Çocuk İyilik Evi ‘nde yönetim tamamıyla çocuklara aittir ve gönüllü büyüklerin görevi sadece onlara egitim ve hizmettir. Çocuklar toplantılarını yapıp kendi kararlarını alırlar. Bağımsızdırlar.

Milli Gazete

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.