Çağlayan Adliyesi'nde çatışma

Çağlayan Adliyesi'nde çatışma
İstanbul Adliyesi bahçesinde iki grup arasında çatışma çıktı. Adliye'ye takviye polis ve ambulans gönderiliyor.

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayının önünde iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Kavganın ardından 7 kişi gözaltına alınırken, bazı saldırganların kemerlerini çıkararak karşı gruba saldırmaya çalıştığı görüldü. Kavgada bir kişinin yaralandığı öğrenilirken, adliye önündeki hareketlilik devam ediyor.

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayının önünde iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Silah seslerinin duyulması üzerine adliyede herkes kendini yere attı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay nedeniyle 7 kişi gözaltına alınırken bir kişinin de yaralandığı öğrenildi. Kavganın kimler arasında çıktığı henüz belirlenemezken adliyedeki hareketlilik devam ediyor.

SİLAH SESLERİ SUSMUYOR

Gözaltına alınan şahıs polise direnirken, gelen son dakika bilgisine göre, kaçan grubun çatışmaya adliye yakınlarında devam ettiği öğrenildi.

SARALLAR ŞAHİNLER İDDİASI

Çatışmanın yeraltı dünyasının birbiriyle çatışan iki grubu Saral ve Şahinler arasında yaşandığı bilgisi var. İki grup 15 Eylül'de de adliyede karşı karşıya gelmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.