Karadağlı: Erdoğan'ın hitabından etkileniyorum

Karadağlı: Erdoğan'ın hitabından etkileniyorum
Bir radyo programında konuşan aktör Tamer Karadağlı Çocuklar Duymasın isimli dizi projeleri ve gündeme ilişkin düşüncelerini paylaştı.

Siyasi görüş ayrılıklarının kutuplaşmaya kadar götürülmesini ve hakaret, küfüre varan eleştiri dozunu yanlış bulduğunu söyleyen Karadağlı Cumhurbaşkanı Erdoğan için de önemli ifadelerde bulundu. "Cumhurbaşkanı'nın etkili bir hitabeti var. İnsanların anlayabileceği bir hitap dili var. Ben de etkleniyorum" diyen Karadağlı " Cumhurbaşkanlığı makamına saygı göstermek zorundasınız" dedi.

Radyo Viva'da Adem Metan'ın konuğu olan Çocuklar Duymasın'ın "Haluk"u, Tamer Karadağlı, 8 yıl sonra diziye hiç ara vermemiş gibi yeniden başladıklarını belirtti. Bunun arz ve talep meselesi olduğunu ifade eden Karadağlı, insanların aileyi benimsediğini kaydetti. Karadağlı, "Haluk"karakterini sevdiğini vurgulayarak, "İnsanlar o karakteri severek izliyor" dedi.

"HALKI İYİ GÖZLEMLEYİP AYNI DİLİ KONUŞURSANIZ..."

Karadağlı, "Devam etme kararı aldık. Dizide küçük meseleler var. Havuç küçükken cep telefonu istiyordu, şimdi araba istiyor. Yorganın açık kalması, ince belli bardakta çay içmek gibi her evde olan meseleler var. Bazen maya tutuyor bazen tutmuyor. Önemli olan insanların gönlüne dokunmaktır. Birol Güven, Türk insanını çok iyi gözlemlemiş. Ben de yazdığını doğru aktarmışım. Parayla satın alınabilecek bir şey değil. Onunla çok iyi anlaştık. Çok zeki bir insandır. Gizli ajandası yoktur. Bir diziyi tutturmak çok zordur. Aramızda hiçbir anlaşmazlığımız olmadı " şeklinde konuştu.

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN ETKİLİ BİR HİTAP DİLİ VAR"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iyi bir hatip olduğunun altını çizen Karadağlı, bunu söylediği için bazı çevrelerden tepki aldığını söyledi. Erdoğan'ın etkileyici bir ses tonuna sahip olduğunu da vurgulayan Karadağlı, "İnsanları etkileyici bir hitap gücü var. Doğru hitap ediyor. İnsanların anlayabileceği bir dile sahip. Ben de etkileniyorum. Etkilenmediğim günler de oluyor. Rahmetli Demirel'in de iyi bir hatip olduğu söylenirdi"

"CUMHURBAŞKANLIĞI MAKAMINA SAYGI GÖSTERMEK ZORUNDASINIZ"

Türkiye'de muhalefet veya karşı taraf diye iki türlü inanış olduğunu da savunan Karadağlı, bir tarafın canhıraş eleştirilmesinin istendiğini belirtti. Karadağlı, eleştirinin dozunun çok önemli olduğunu ve küfür edilmemesi gerektiğini belirtti. Karadağlı, "Bunları söyledim diye bana yine bir sürü insan kızacak. Ancak, Cumhurbaşkanlığı makamına saygı göstermek zorundasınız" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.