Ve resmen açıkladı: Başkanlığa adayım

Ve resmen açıkladı: Başkanlığa adayım
Ali Koç, 1907 Fenerbahçe Derneği 25. yıl dönümünü gecesinde, 2018 Fenerbahçe Kongre'sinde başkan adayı olduğunu açıkladı.

Başkanlığını Ali Koç'un yaptığı 1907 Fenerbahçe Derneği 25. yıl dönümünü kutluyor.

Özel gecede Ali Koç'un önemli açıklamalarından satır başları şöyle:

''AZİZ YILDIRIM'A SAĞLADIĞI OLANAKLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER EDERİZ''

1907 Fenerbahçe derneğinin tüm mal varlığı Fenerbahçe'ye aittir. 1907 kültürü, karşılık beklemeden kulübüne hizmet etme kültürüdür. Aziz Yıldırım
bu yolculuğa bizlerle eşlik etti. Başkanımız ve ekibine projelerimize olanak sağladıkları için teşekkür ederiz.

"BİZİM STADIMIZDA EL EMEĞİ, ALIN TERİ VAR"

O yıllarda başkanımız Aziz Yıldırım müthiş bir cesaretle, maçlarımızı oynamaya devam ederken stat inşaatını yaptırdı. Bizim stadımızda el emeği, alın teri var. Bu nedenle en güzel stat bizimkisi, bu nedenle diğer statlardan farklı. Bugün geldiğimiz noktada, bizim dışımızda sadece Beşiktaş kendi stadını yaptı.

"BEŞİKTAŞ DERBİSİNDE SIÇRAMA YAPACAĞIZ"

Fenerbahçe umuttur. Umuyorum ki futbol takımımız en kısa sürede toparlanacaktır. Bu hafta Beşiktaş derbisinde bir sıçrama yapacağız. Şampiyonluk denkleminin en önemli unsurlarından biri tribün desteğidir. Bu desteği sezon sonuna kadar vereceğiz. Güzel günler bizi bekliyor.

"2018 OLAĞAN SEÇİMLİ GENEL KURULDA ADAYIM"

Bu gecenin de benim için almaı var. her güzel şeyin başlangıçı olduğu gibi sonu da oluyor. 13 yıldır gururla sürdürdüğüm 1907 Fenerbahçe Derneği başkanlığını bırakıyorum. Nedeni de 2018 Mayıs ayında yapılacak seçimler. Seçim sürecinin daha şeffaf olması sebebiyle karar aldım. Sizlerden bir ricam var, lütfen benden duymadan hiçbir habere inanmayın. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.