8 yıl sonra ortaya çıktı, dolandırıp kaçtı!

8 yıl sonra ortaya çıktı, dolandırıp kaçtı!
Ellerinde Avustralya doları olduğunu iddia eden kişiler yakınlarını dolandırarak ortadan kayboluyor.

Ellerinde  Avustralya  doları olduğunu iddia eden kişiler yakınlarını dolandırarak ortadan kayboluyor. Dolandırıcıların son kurbanı olan Hakan ise asker arkadaşı tarafından kandırıldı. 65 bin dolar karşılığında 65 bin lira kaptıran Özpazarcık, “Meğerse 8 yıl sonra dolandırmak için beni aramış” dedi.

Haziran ayında sosyal medya hesabından gelen bir mesajla her şeyin başladığını söyleyen Pazarcık yaşanılanları anlattı: “Ali Tekgül isimli kişiyle  Kayseri’de birlikte  askerlik yaptık. 8 yıl boyunca hiç görüşmedik. Sonra acil konuşmamız lazım dedi. Yüz yüze görüştüğümüzde ‘Allah rızası için baktığımız bir adam vardı. Öldü, çekyatın altından Avustralya doları çıktı. Bozdurmak için bize yardımcı olur musun’ dedi. Yasal olarak suç olmadığını öğrenince kabul ettim.”

Ali Tekgül ‘Biz dolarları sana verelim. Karşılığında sen de bize 65 bin ver. Ben gidip gelemem’ dedi. Anlaştık. Çanta ile geldiler. Parayı gösterdiler, sonra biri parayla dışarı çıktı. Ben de 65 bin lirayı asker arkadaşım olan Ali Tekgül’e verdim. ‘Sana dolarları getireceğim’ diyerek çıktı ve bir daha gelmedi. Hemen şikayetçi olmak için karakola ve savcılığa gittim. Orada aynı şekilde 8 kişiyi daha dolandırdığı ortaya çıktı. Son 1 ayda ise 2 yakın iş arkadaşından 300 bin liraya yakın vurgun yapmış.”

VATAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.