Emre Belözoğlu: Fenerbahçe'den gönderildim

Emre Belözoğlu: Fenerbahçe'den gönderildim
Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'den gönderildiğini ve bir gün yönetici olarak geri dönmek istediğini açıkladı.

Başakşehirli Emre Belözoğlu, gelecek planlarını TRT Spor'a anlattı.

Kendisinin federasyon başkanı olma hayalinin bulunmadığını söyleyen 36 yaşındaki oyuncu, "Arda'nın böyle bir hayali var. O başkan olur, ben de yardımcısı. Ben Fenerbahçeli olduğumu her zaman söyledim. Çocukluğumda tuttuğum takımdı. Kendimi Fenerbahçe'ye ait hissettim. Nasip olursa futbolu bıraktıktan sonra Fenerbahçe ile yollarımız kesişir. Spor yöneticiliği bana daha uygun gözüküyor." dedi.

"BENİM GÖNLÜMDEKİ TAKIM FENERBAHÇE"

Fenerbahçe'ye bir kırgınlığının söz konusu olmayacağını belirten Emre Belözoğlu, "Ayrılık kararını telefonla değil de, farklı şekilde öğrenmeyi beklerdim. Fenerbahçe dışındaki bütün takımlarından kendi isteğimle ayrıldım. Sadece Fenerbahçe'den gönderildim. Birçok insan benden Fenerbahçe forması giyiyorum diye nefret etti. Ancak benim gönlümdeki takım Fenerbahçe'dir." ifadelerini kullandı.

DERBİ YORUMU

Fenerbahçe'den resmi bir teklif almadığını söyleyen Emre, sarı-lacivertli yöneticilerle bazı konularda konuştuğunu belirtti.

Hafta sonu oynananacak derbiyi de yorumlayan milli futbolcu, "Beşiktaş oturmuş bir takım. İyi bir kadroları, oturmuş bir oyunları var. Fenerbahçe ise çıkış arıyor. Kadıköy'ün havasını solumuş biri olarak söyleyebilirim ki, o atmosfer kolay değildir. Büyük takımların orada işi zordur." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.