Mahmut Övür: FETÖ’nün şeytani planı hamilelik testi

Mahmut Övür: FETÖ’nün şeytani planı hamilelik testi
Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür bugünkü köşesinde FETÖ'nün "abla"lar aracılığıyla devreye soktuğu hain planı yazdı.

Türkiye birçok terör örgütüyle mücadele etti; ancak FETÖ, yöntemleri, yaptığı algı operasyonlarıyla en tehlikelisi olduğunu gösterdi.

FETÖ’nün her gün yeni bir taktiği ortaya çıkıyor. 15 Temmuz Darbe girişimin ardından küresel ve ulusal medyaya mağduriyet görüntüsü vermeye çalışırken en çok kadınları kullanmıştı.

Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür, “FETÖ’nün şeytani planı hamilelik testi” başlıklı yazısında 15 Temmuz’dan sonra FETÖ’nün birçok “abla”sının göz altına alındığını ancak tutuklanmadığını belirterek, “İnanılır gibi değil ama bugüne kadar gözaltına alınan "abla"ların yüzde 80'i, gözaltına alınır alınmaz klasik sağlık muayenesinde ortak bir talepte bulundu; hamilelik testi. Bunun ne anlama geldiği de sonradan anlaşıldı. Küçük çocuğu olanlar gibi kadın hamileyse de tutuklanmıyor ve tutuksuz yargılanıyor” ifadelerini kullandı.

ŞEYTANİ PLAN

FETÖ mensubu birçok “abla”nın bu yolla tutuklamadan kurtulduğunu belirten Övür, “Çok önemli sırları bilen ablalar, büyük oranda bu yolu deneyerek dışarıda kaldı ve evlerde kermesler düzenleyerek örgütten mağdur olanlara yardım etti ve ediyor” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.