Erbakan Hoca bugünleri 1992 anlatmış

Erbakan Hoca bugünleri 1992 anlatmış
Barzani, bugün yapılan IKBY Bağımsızlık referandumu ile Kürdistan'ın temellerini atmaya çalışırken, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca'nın 1992 yılındaki konuşması tekrar akıllara geldi.

1992 yılında Milli Görüş Lideri Merhum Necmettin Erbakan Hoca, kürsüde hitap ederken, "Dış güçler Kürdistan'ı kuracak" diyerek bugün yapılmaya çalışılan büyük planı 25 yıl öncesinde bizlere göstermiş, ABD-İsrail'in yardımlarıyla Kürdistan'ın kurulacağını söylemişti.

Necmettin Erbakan: Dış güçler Kürdistan'ı kuracak

Erbakan Hoca'nın bu konuşmaları bugünün en çok izlenen ve paylaşılan videoları arasına girereken, sosyal medyada da bağımsızlık referandumu ile birlikte en çok konuşulan konulardan oldu.



Komplo teorisi demişlerdi

Erbakan, yıllardır söylediklerinin bazı çevreler tarafından komplo teorisi olarak nitelendirildiğini ve Irak'ın işgalinden sonra o çevrelerin gözlerinin fal taşı gibi açıldığını da kaydederek, "Suriye için yapılanlar dikkatle incelendiğinde bizim yıllardan beri söylediklerimiz bu gerçekleri 'o zaman efendim bunlar komplo teorisidir, gerçeklerle alâkası yoktur' diye karşılamaya kalkışanların gözlerinin fal taşı gibi açılması lazım. Söylediklerimizin nasıl gerçek olduğunu şimdi acı acı görüyoruz. Bu gerçekleri örtbas etmek isteyenlerin gafletlerinden, dalaletlerinden dolayı meydana geliyor" şeklinde açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.