Haberi alır almaz oraya gittiler!

Haberi alır almaz oraya gittiler!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, vefat eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülkadir Yüksel'in ailesine hastanede taziye ziyaretinde bulundu.

İstanbul'dan Ankara'ya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile Esenboğa Havalimanı'ndan Yüksel'in yaşamını yitirdiği Güven Hastanesine  geçti.

Erdoğan'ı hastane önünde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bazı milletvekilleri  ile Abdülkadir Yüksel'in ailesi karşıladı.


Yaklaşık yarım saat süren ziyarette doktorlardan bilgi alan Erdoğan,  Yüksel'in ailesine taziyelerini iletti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyareti sırasında Adalet Bakanı Abdulhamit  Gül ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile diğer yetkililer eşlik etti.
 
BAŞBAKAN YILDIRIM: ÜZÜNTÜMÜZ BÜYÜK
  
TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Milli eğitim Bakanıİsmet Yılmaz, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Ak Parti Sözcüsü Mahir Ünal ve bazı AK Parti milletvekilleri de vefat haberinin ardından Güven Hastanesi'ne geldi.
 
Hastane çıkışı basın mensuplarına açıklamada bulunan Başbakan Binali Yıldırım, "Gaziantep Milletvekilimiz Abdülkadir Yüksel, bugün geçirdiği kalp krizi sonrası hakkın rahmetine kavuşmuştur. Allah'tan rahmet diliyoruz, mekanı cennet olsun. Mecliste görevi başında kalp krizi geçiriyor. Hemen müdahale edilmesine rağmen maalesef hayata döndürülemedi. Çok değerli bir milletvekilimiz. Uzun yıllar doğduğu Bilecik'te belediye başkanlığı yaptı. Hemşehrilerinin gönlüne taht kurmuş çok değerli bir insandı. AK Parti grubu olarak milletvekilimizin vefatından dolayı üzüntümüz büyük. Yarın 11.00'de TBMM'de resmi tören düzenlenecek, ardından ikindi namazını müteakip doğduğu Bilecik'te toprağa verilecek" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.