'Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazabilir!'

'Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazabilir!'
Beşiktaş'ın Portekizli savunma oyuncusu Pepe, Leipzig ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı öncesi UEFA'ya röportaj verdi.

Beşiktaş - Leipzig maçının öncesinde siyah beyazlı takımın Portekizli futbolcusu Pepe, UEFA'ya röportaj verdi ve çarpıcı ifadelerde bulundu.

Beşiktaş'ın katıldığı tüm turnuvalarda başarıya odaklı olduğunu söyleyen Pepe, "Çok güçlü bir takımız ve her şeyden öte çok ama çok zeki bir teknik direktörümüz var. Her maç rakibi harika bir şekilde analiz ediyor. Umarım Beşiktaş, bu sezon katıldığı tüm turnuvalarda finale kadar ilerler. Bu çok zor olacak ama bu sezon taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. Gerçekçi olmak lazım. Şampiyonlar Ligi'nin en güçlü olduğu sezondayız. Çok iyi takımlar var'' şeklinde konuştu.

''BEŞİKTAŞ, TARİH YAZABİLİR''

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazabileceğini belirten Pepe, ''Beşiktaş, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazabilir. Öncelikle gruptan çıkmalıyız ve geçen sezondan sonra bu sezon bunu başarabilecek kapasiteye sahibiz'' sözlerini kullandı.

''BEŞİKTAŞ AİLESİNE ÇOK YAKINIM''

Her geçen gün kendisini Beşiktaş'a daha yakın hissettiğini söyleyen Portekizli futbolcu, ''Genellikle Real Madrid'de oynadım ama Türk futbolu beni hep etkilemişti. Maçlarda 90 dakika boyunca harika bir atmosfer oluyor. Beşiktaş stadyumu, her futbolcuyu etkiliyor. Günden güne daha çok kendimi Beşiktaş ailesine yakın hissediyorum'' dedi.

''KAYBETMEKTEN NEFRET EDERİM''

Kaybetmekten nefret ettiğini kaydeden tecrübeli futbolcu, ''Herkes bilir ki kaybetmekten nefret ediyorum. Bugüne kadar oynadığım her takımda son maçıma kadar savaştım. Her maç öncesi kalbimi ve ruhumu bırakır, sahaya öyle çıkarım'' sözlerini paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.