Şenol Güneş ışığı gördü! 'Monaco'ya karşı...'

Şenol Güneş ışığı gördü! 'Monaco'ya karşı...'
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi'ndeki Leipzig galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Galibiyet sonrası konuşan Şenol Güneş, "Oyun başından beri güzel bir ambians vardı sahanın içinde. Beşiktaş olarak Türkiye'yi temsil ettiğimizi düşünüyoruz. Bu amaç doğrultusunda maça çok hızlı başladık. Golü de attık. Golden sonra geleceklerini biliyorduk, öyle de oldu. Ardından ikinci golü de bulduk. İkinci yarıda kalemize çok geldiler. Oksijen gitmediği dönemler oldu, top çıkartamadık ama buna rağmen kazandık. Burada şansta bizden yanaydı. Çocuklar çok koştu, ellerinden geleni yaptılar. Fizik olarak daha iyiydiler ama tüm takım mücadele etti." dedi.

"MONACO'DAN PUAN ALIRSAK..."

Monaco maçları hakkında görüşlerini açıklayan deneyimli teknik adam, "Monaco son şansını kullanacak. İki maçta alacağımız beraberlik, bize çok yardım edecektir." şeklinde görüş belirtti.

"İKİNCİ YARI YORULUNCA..."

İkinci yarıda yorulduklarını belirten Şenol Güneş, "Futbol adına iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz. Son dönemde yorulan futbolcularımız vardı. Medel sakatlanmasaydı başka bir değişiklik yapacaktım. Orta sahada değişiklik lazımdı. Tolgay girdikten sonra çok iyi oynadı. Önde Ricardo çok koşmuştu. Babel de çok iyiydi" ifadelerini kullandı.

"TARAFTARIMIZ ÖRNEK OLUYOR"

Taraftarlar hakkında da görüşlerini dile getiren Güneş, "Biz büyük bir aileyiz. Stat açıldığı günden beri taraftarımız, tüm Türkiye ve Avrupa'ya örnek oluyor. Olağanüstü bir destek var. Werner'in sesten dolayı oyundan çıkmak istediğini gördük. Takımın isteği, onları da ateşliyor" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.