2018 yılı resmi tatil günleri ne zamana denk geliyor, 2018 resmi tatil takvimi tam liste

2018 yılı resmi tatil günleri ne zamana denk geliyor, 2018 resmi tatil takvimi tam liste
2018 yılı içinde resmi tatil günlerinin hangi güne denk geldiğiyle ilgili çalışanlar yoğun aramalar gerçekleştiriyor. Merak edilen bu arayışın cevabını sizler için derledik. 2018 yılı resmi tatil günlerinin tam listesi burada..

2018 yılı içinde resmi tatil günlerinin hangi güne denk geldiğiyle ilgili çalışanlar yoğun aramalar gerçekleştiriyor. Merak edilen bu arayışın cevabını sizler için derledik. 2018 yılı resmi tatil günlerinin tam listesi burada..

2018 yılının resmi tatil günleri takvimi belirlendi. 2018 yılında hafta sonu tatilleriyle bayram tatilleri birleştiğinde toplam tatil 104 gün olacak. Hafta sonuna denk gelmeyen bayram günleri de eklendiğinde 2018 yılında çalışanlar 116 gün tatil yapacak. Yani sadece resmi tatillerhesaplandığında 30 ekstra tatil günü çalışanları bekliyor.

2018 yılının en uzun tatili ise bu yıl olduğu gibi yine Kurban Bayramı tatili olacak. 2018 yılında Kurban Bayramı Arefesi Pazartesi gününe gelecek. Tatil 18 Ağustos'tan başlayacak ve 26 Ağustos'a kadar devam edecek.

YENİ YIL (YILBAŞI) TATİLİ

2018'in ilk tatili Yılbaşı ile başlayacak. 1 Ocak Pazartesi gününe denk gelen yılbaşı, hafta sonu ile birleştirildiğinde çalışanlar 3 gün tatil yapmış olacak.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TATİLİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı da Pazartesi gününe denk geliyor. Hafta sonu eklendiğinde yine yapılacak tatil süresi 3 gün oluyor.

1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ TATİLİ

Salı gününe denk gelen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü tatiline Pazartesi gününü de ekleyebilen kişiler yine hafta sonuyla birlikte 4 gün tatil yapmış olacak.

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI TATİLİ

Cumartesi günü kutlanacak olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda ise ekstra bir tatil yapılmayacak.

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ TATİLİ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü pazar gününe denk geldiği için ekstra bir tatil durumu söz konusu olmayacak.

RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ

15 Haziran Cuma günü başlayan Ramazan Bayramı tatili hafta sonuna denk geliyor. Çalışanlar eğer Arefe Günü olan 14 Haziran Perşembe gününü tatil olarak ayarlayabilirse 4 gün tatil yapabilecekler.

KURBAN BAYRAMI TATİLİ

2018 yılında Kurban Bayramı Arefesi Pazartesi gününe gelecek. Tatil 18 Ağustos'tan başlayacak ve 26 Ağustos'a kadar devam edecek.

2018'in en uzun tatili ise bu yıl olduğu gibi yine Kurban Bayramı olacak. Bayram öncesi ve sonrası hafta sonuna denk gelen Kurban Bayramı tatili 9 gün olarak yapılacak.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI TATİLİ

30 Ağustos Zafer Bayramı Perşembe gününe denk geliyor. Yine Cuma gününü tatil olarak ayarlayabilenler 4 gün tatil yapabilecekler.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TATİLİ

Pazartesi günü kutlanacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hafta sonu ile birleşince çalışanları yine 3 günlük tatil bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.