Nabil Dirar yüzleri güldürdü

Nabil Dirar yüzleri güldürdü
Milli takımda başarılı bir performans segileyen Nabil Dirar, Aykut Kocaman'ı sevindirdi.

Yıldız futbolcu sakatlığı nedeniyle Beşiktaş ve Akhisarspor maçlarında forma giyememişti. Ardından milli takıma çağırılan Dirar'ın burada bir sorun yaşaması, Aykut Kocaman'ın en büyük endişesiydi. Ancak başarılı oyuncunun Mali ve Gabon karşısında 90 dakika sahada kalıp, başarılı bir performans sergilemesi Kocaman'ın yüzünü güldürdü. 

Bugün takıma katılması beklenen Dirar, kulübünde de 11'deki yerine geri dönecek.

İki günlük izin sona erdi

Aykut Kocaman, cuma günü U21 takımı ile yapılan hazırlık maçının ardından öğrencilerine iki gün izin vermişti. Bazı futbolcular hafta sonunu dinlenerek geçirirken, bazı isimler ise fırsattan istifade ederek Avrupa kaçamağı yapmıştı. Fenerbahçe'de iki günlük izin sona erdi. Bugün yapılacak antrenman ile birlikte Yeni Malatya maçının hazırlıkları kaldığı yerden devam edecek.

Josef 11 için hazır

Brezilyalı yıldız, Akhisar maçında cezası nedeniyle oynamamış, daha sonra ise sakatlık yaşamıştı. Geçtiğimiz hafta tedavisi yapılan Josef, bugünden itibaren takıma katılacak. Sağlık heyetinin, başarılı orta saha oyuncusuyla ilgili olumlu rapor verdiği öğrenildi. Josef, Yeni Malatya maçında yeniden ilk 11'deki yerini alabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.