Son yılların en hızlı kariyer düşüşü!

Son yılların en hızlı kariyer düşüşü!
İspanya medyası, Arda Turan'ın ara transferde G.Saray'a dönebileceğini yazsa da teknik direktör Tudor ve Galatasaray taraftarlarının büyük bölümü milli oyuncuyu istemiyor.

Son yılların en hızlı kariyer düşüşünü yaşadı Arda Turan... Takvim yaprakları 10 Temmuz 2015'i gösterdiğinde Barcelona'ya 5 yıllık imza atan ve bonservisine 41 milyon euro ödenen 30 yaşındaki yıldız, en pahalı Türk futbolcu unvanını elde etmişti.

"Dünyanın en iyi takımına geldim" diyerek zirveye çıktığını ifade eden Arda için o günden sonra işler hiç de yolunda gitmedi. Önce İspanya ardından da Milli Takım'da değer kaybeden Arda, 6 Haziran 2017'de bıraktığını açıkladığı Kırmızı-Beyazlı formayı 2 Eylül 2017'deki Ukrayna maçıyla yeniden sırtına geçirmişti.

Barcelona'da bu sezon tek bir resmi maçta dahi oynamayan ve kariyerinde yeni bir çıkış arayan Arda'nın Galatasaray'a döneceği konuşulurken, yönetimin devre arasında harakete geçip bu transferi bitirmeyi planladığı öğrenildi.

Yönetim dışında kimse istemiyor

Devre arasında yuvaya dönüş yolu açılan Arda'nın da eski takımına gelmeyi çok istediği belirtilirken, başkan Dursun Özbek ve kurmayları tepkilerden çekiniyor. Öyle ki sarı-kırmızılı camiada yönetim dışında kimse milli oyuncuyu istemiyor.

Sezon başında teknik direktör İgor Tudor'dan da veto yiyen Arda'ya özellikle taraftarlar karşı çıkıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.