Her yerde aranan sapık yakalandı!

Her yerde aranan sapık yakalandı!
İzmir'de, kendisini spor hocası olarak tanıtan ve okul çevrelerinde küçük çocukları taciz ettiği iddia edilen cezaevi firarısı Erman A., bugün sahte kimlikle yakalandı.

Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, iddiaya göre kendisini spor hocası olarak tanıtıp, küçük yaştaki çocukları taciz eden Erman A.'yı, teknik ve fiziki takip sonucu bugün Çiçek Mahallesi 1637 sokakta yakalayarak gözaltına aldı. Cezaevi firarisi olduğu öğrenilen ve üzerinde başkası adına hazırlanmış sahte kimlik çıkan Erman A.'nın 10 ayrı suçtan arandığı ortaya çıktı. 

Erman A.'nın emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği kaydedildi.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN TACİZ ŞÜPHELİSİNE TEPKİ

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, kendisini spor hocası olarak tanıttığı ve okul çevrelerinde küçük çocuklarla konuşarak onları taciz etmeye çalıştığı iddiasıyla yakalanıp gözaltına alınan 33 yaşındaki Erman A., Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'nde yapılan sağlık kohntrollerinin ardından sorgulanmak üzere Bozyaka'daki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

"GEBERTİN ŞUNU"

Bu arada sosyal medyada Erman A.'nın yakalanma anına ilişkin görüntüler paylaşıldı. Görüntülerde Erman A.'nın Çiçek Mahallesi'nde saklandığı evde yakalanırken mahalle sakinleri tarafından dövülmeye çalışıldığı görülüyor. Görüntülerde mahalle sakinlerinden 'gebertin şunu' dediği duyuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum