Adil Öksüz'ün yeni görüntüleri ortaya çıktı!

Adil Öksüz'ün yeni görüntüleri ortaya çıktı!
Adil Öksüz ile sivil imamlar Hakan Çiçek, Nurettin Oruç, Kemal Batmaz ve Harun Biniş'in yakalandıktan sonra jandarma karakoluna getirildikleri ana ilişkin yeni görüntüler çıktı.

Adil Öksüz, saat 12.12'de aracın sol arka kapısından kelepçesiz olarak indiriliyor. Üzerinde açık mavi gömlek olduğu anlaşılan Öksüz'ün elindeki siyah çantası da görüntülere yansıyor. Öksüz ile karakola getirilen Çiçek ve Oruç da, jandarmaya ait hafif ticari aracın arka kapısından kelepçesiz halde indiriliyorlar.

Beyaz gömlek giyen Hakan Çiçek'in sol elinde siyah renkli bir malzeme taşıdığı, sağ elindeki ceketini, sol elindeki malzemenin üzerini kapatacak şekilde koyduğu görülüyor. Nurettin Oruç'un ise koyu mavi bir gömlek giydiği görülüyor. Aracın arka kısmında bir araya gelen Öksüz, Çiçek ve Oruç, silahlı jandarma personeli eşliğinde karakola alınıyor.

Saat 12.32'de aralarında Kemal Batmaz ve Harun Biniş'in de bulunduğu bir grup şüpheliyi taşıyan iki binek araç, jandarma nizamiyesi önüne geliyor. Araçlardan indirilen şüpheliler, yürüyerek karakola alınırken, Biniş, üzerinde siyah tişört ve sırtında çanta ile kelepçesiz olarak kameraya yansıyor. Saat 12.42'de ise Batmaz ve Biniş, birbirine kelepçeli halde görülüyor.

DARBE BAŞARISIZ OLUNCA KAÇTILAR

İddianameye göre, darbe girişiminin başarısız olduğu anlaşılınca, Akıncı Hava Üssü'ndeki asker ve sivil darbeciler kaçmaya başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.