Fatih Altaylı'dan bomba Melih Gökçek iddiası!

Fatih Altaylı'dan bomba Melih Gökçek iddiası!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "İstifa etmezlerse bedeli çok ağır olur..." dedi. Fatih Altaylı, bu çıkışın anlamını yazdı: "Direnen olursa, hemen FETÖ bağlantısı ortaya dökülür..."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polonya dönüşü gazetecilerle yaptığı sohbette, Melih Gökçek başta olmak üzere istifası istenen belediye başkanlarının direnmesi durumunda neler olacağını şöyle özetlemişti: "Eğer istifa etmezlerse bedeli çok ağır olur..."

Erdoğan'ın bu sözlerinin ne anlama geldiğini yazan Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, istifası istenen başkanların direnmelerinin söz konusu olamayacağını, direnenin hemen FETÖ bağlantısının ortaya döküleceğini öne sürdü. 

'İSTİFA FALAN ETMİYORUM' DİYEMEZLER

Altaylı, "İstifa falan etmiyorum diyemezler. Direnen, ‘İstifa etmiyorum’ diyen olursa, parti yönetimi bundan dolayı üzülmez, geri adım falan da atmaz. Çünkü yönetimin elinde çok iyi bir ‘koz’ var. Kozun adı FETÖ. Direnen olursa, hemen FETÖ bağlantısı ortaya dökülür..." dedi.

ÇOKTAN BULUNMUŞ BİR BYLOCK YA DA BAŞKA ŞEYLER

Bu FETÖ bağlantılarının neler olabileceğini ise Altaylı şöyle özetledi:  "Verilen bir arsa, yapılan bir yardım, sağlanan bir kolaylık, FETÖ liderine zikredilmiş bir övgü, bir Pennsylvania gezisi, ziyaret edilmiş bir FETÖ okulu, FETÖ okuluna gönderilmiş bir çocuk veya torun, FETÖ’cülerle yapılmış bir telefon konuşması ve tabii telefonda bulunacak veya çoktan bulunmuş bir ByLock..."

FETÖ'CÜLÜKTEN İÇERİ ATILMIŞ BAŞKAN OLUVERİRLER!

"Bunlar ortaya konulur ve yargı zaten gereğini yapar, istifa etmiş bir başkan olmak varken, FETÖ’cülükten içeri atılmış eski başkan oluverirler bir anda" diyen Altaylı "İktidar partisi bundan hiç de gocunmaz, hatta tam aksine ‘FETÖ’nün siyasi ayağıyla mücadele edilmiyor’ eleştirilerini de ortadan kaldırır, kendi partisinde de temizlik yapan güçlü bir konuma yükselir. Hatta bu konum, muhalefet partilerinin belediye başkanlarına da dokunabilmenin yolunu ardına kadar açar” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.