Bahçeli'den tepki! 'Böyle şey mi olur!'

Bahçeli'den tepki! 'Böyle şey mi olur!'
Galatasaray'ın Süper Lig'de Atiker Konyaspor maçına 11 yabancı ile çıkmasına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den tepki geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Süper Lig’in 8. haftasında Galatasaray’ın Atiker Konyaspordeplasmanına 11 yabancı ile çıkmasını eleştirdi. Basın mensupları ile yaptığı sohbet toplantısında futbola da değinen Bahçeli, ilk 11’inde yerli futbolcu bulunmayan Sarı Kırmızılılar'ı “Galatasaray ismini değiştirsin. Böyle takım mı olur canım?” sözleriyle eleştirdi.

Devlet Bahçeli ülke nüfusunun 80 milyon olduğunun altını çizerek ortamda bulunan kişileri işaret edip, “Şuradan bile bir 11 çıkarırız” dedi.

Devlet Bahçeli’nin konuyla ilgili yaptığı yorum şöyle:

“Galatasaray ismini değiştirsin.. 11 yabancıdan bahsediyorsa… Aslan aslan ya da Galatasaray demeyin, onlar öyle savunuyorlar… Böyle şey olur mu? İsmini değiştirsin, böyle takım mı olur canım? (Gülüyor) 80 milyon nüfus var, şuradan bile bir 11 çıkarırız. (Gülüyor).”

Galatasaray, Süper Lig’in 8. haftasında Atiker Konyaspor deplasmanında 11 yabancı futbolcuyla çıkarak lig tarihinde bir ilke imza atmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.