Deniz Baykal'ın eşi yaşananları anlattı

Deniz Baykal'ın eşi yaşananları anlattı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Deniz Baykal'ın durumunu yakından takip ettiğini ifade eden Olcay Baykal, eşinin durumunun iyiye gittiğini söyledi.

Eski CHP Genel Başkanı ve CHP AntalyaMilletvekili Deniz Baykal'ın Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor.

Deniz Baykal'ın hastaneye kaldırıldığını öğrenince ilk uçakla Antalya'dan Ankara'ya giden Olcay Baykal, yaşanan süreci anlattı.

KORUMA POLİSİ AMBULANS ÇAĞIRDI

Posta Gazetesi yazarı Candaş Tolga Işık'a konuşan Olcay Baykal; Deniz Baykal'ın gece yarısı fenalaşınca koruma polisine haber verdiğini söyledi.

Durumun ciddiyetini anlayan koruma polisi, hemen ambulans çağırdı ve Baykal hastaneye kaldırıldı. Haberi alan Olcay Baykal da hemen Ankara'ya hareket etti.

ERDOĞAN BAŞUCUNDA DUA ETTİ

Deniz Baykal'ın tedavi altına alınmasından sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanhastaneye giderek Baykal'ın başucunda dua etti.

"CUMHURBAŞKANI ÇOK İLGİLENDİ"

Olcay Baykal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu ziyaretiyle ilgili "Cumhurbaşkanı çok ilgilendi. Başbakan da öyle. İkisi de geldiler. Yakından takip ediyorlar. Her gün iki üç bakan geliyor hastaneye ziyarete, sağ olsunlar” dedi.

HALA RİSK VAR

Deniz Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili de konuşan Olcay Baykal, "Doktorlar iyiye gittiğini söylüyorlar ama hâlâ risk varmış. O yüzden bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.